Ce mai crede invatatoarea grevista de USL: Culmea sa se aleaga praful din cauza mea

Autor: Lucian Lumezeanu

Duminica, 23 Iunie 2013, ora 19:11

5372 citiri

Senatoarea PC Cristiana Anghel, cunoscuta publicului dupa ce a facut greva foamei pentru o perioada indelungata, spune ca nu mai e asa nemultumita de activitatea USL si a premierului Victor Ponta, cum era acum cateva luni, dar ca tot raul e spre bine, intrucat a invatat ce patesti cand spui anumite lucruri.

Anghel a acordat un interviu pentru Ziare.com, acum cateva luni, in care spunea ca USL e mai rau decat PDL pentru ca nu rezolva o multime de situatii, precum cele ale bolnavilor de cancer si pensionarilor, dar si ca premierul Victor Ponta ar fi "lup in haine de oaie".

Cristiana Anghel(USL): Am mintit, nu ne tinem de cuvant! Poate ca Ponta e lup in haina de oaie

Acum, Anghel recunoaste ca nu e multumita in totalitate, insa spera ca USL sa reziste.

"Sunt cadru didactic si mai sunt si mama, pe deasupra, si mai sunt si femeie, de 6 luni mai sunt si membru de partid, niciodata n-o sa fiu multumita.

Dar s-au facut niste progrese, USL vad ca rezista, ar fi culmea sa fiu eu cuiul lui Pepelea si sa zic ceva si sa se aleaga praful acum din cauza mea", a spus Anghel pentru Ziare.com.

Ea a reglat si conflictul avut cu premierul Victor Ponta.

"Domnul premier si-a cerut scuze si in particular, eu mi-am cerut scuze ca l-am atacat la persoana, ceea ce n-a fost elegant din partea mea ca am zis. Mie nu-mi place sa fiu atacata si tocmai eu am facut lucrul acesta. In rest, ati vazut ca in Parlament totusi am libertatea sa spun anumite lucruri. De fiecare data cand e plenul, eu am ceva de comentat, spun ceva in plen.

Lucrurile merg pe un fagas normal, nu pentru ca am zis-o eu, ci pentru ca gandim la fel, numai ca unii gandesc mai incet, unii gandesc mai repede", a subliniat Anghel.

Ea a adaugat ca exista o parte buna in atacul sau din interviul din 10 aprilie.

"Totusi, perioada asta, in tot raul e si un bine. E bine ca am facut ce am facut, am vazut ce patesti cand incerci sa spui niste lucruri, e bine si ca am invatat un lucru pe care-l stiam din viata de toate zilele - poti sa faci o initiativa legislativa ca sa bifezi ceva, sa ai o imagine publica, dar daca vrei intr-adevar sa-i ajuti pe oameni, singur nu poti.

Atunci trebuie sa tinem de USL-ul asta, oamenii n-au votat PSD, PNL sau PC si trebuie sa facem in asa fel incat sa meritam cei 70%.

Concluzia e aceasta - nimeni nu e perfect, dar drumul spre Iad e pavat cu intentii bune, dar invers. Pare ca cineva intr-adevar face rau, dar cand nu e sa faca bine. Unii o iau pe drumul drept, mai abrupt, cum sunt eu, altii o iau mai pe ocolite. S-ar putea ca cei care o iau pe ocolite sa aiba dreptate, vom vedea la toamna", a conchis Anghel.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (33)