Ce mai crede invatatoarea grevista de USL: Culmea sa se aleaga praful din cauza mea

Duminica, 23 Iunie 2013, ora 19:11
5372 citiri
Ce mai crede invatatoarea grevista de USL: Culmea sa se aleaga praful din cauza mea

Senatoarea PC Cristiana Anghel, cunoscuta publicului dupa ce a facut greva foamei pentru o perioada indelungata, spune ca nu mai e asa nemultumita de activitatea USL si a premierului Victor Ponta, cum era acum cateva luni, dar ca tot raul e spre bine, intrucat a invatat ce patesti cand spui anumite lucruri.

Anghel a acordat un interviu pentru Ziare.com, acum cateva luni, in care spunea ca USL e mai rau decat PDL pentru ca nu rezolva o multime de situatii, precum cele ale bolnavilor de cancer si pensionarilor, dar si ca premierul Victor Ponta ar fi "lup in haine de oaie".

Cristiana Anghel(USL): Am mintit, nu ne tinem de cuvant! Poate ca Ponta e lup in haina de oaie

Acum, Anghel recunoaste ca nu e multumita in totalitate, insa spera ca USL sa reziste.

"Sunt cadru didactic si mai sunt si mama, pe deasupra, si mai sunt si femeie, de 6 luni mai sunt si membru de partid, niciodata n-o sa fiu multumita.

Dar s-au facut niste progrese, USL vad ca rezista, ar fi culmea sa fiu eu cuiul lui Pepelea si sa zic ceva si sa se aleaga praful acum din cauza mea", a spus Anghel pentru Ziare.com.

Ea a reglat si conflictul avut cu premierul Victor Ponta.

"Domnul premier si-a cerut scuze si in particular, eu mi-am cerut scuze ca l-am atacat la persoana, ceea ce n-a fost elegant din partea mea ca am zis. Mie nu-mi place sa fiu atacata si tocmai eu am facut lucrul acesta. In rest, ati vazut ca in Parlament totusi am libertatea sa spun anumite lucruri. De fiecare data cand e plenul, eu am ceva de comentat, spun ceva in plen.

Lucrurile merg pe un fagas normal, nu pentru ca am zis-o eu, ci pentru ca gandim la fel, numai ca unii gandesc mai incet, unii gandesc mai repede", a subliniat Anghel.

Ea a adaugat ca exista o parte buna in atacul sau din interviul din 10 aprilie.

"Totusi, perioada asta, in tot raul e si un bine. E bine ca am facut ce am facut, am vazut ce patesti cand incerci sa spui niste lucruri, e bine si ca am invatat un lucru pe care-l stiam din viata de toate zilele - poti sa faci o initiativa legislativa ca sa bifezi ceva, sa ai o imagine publica, dar daca vrei intr-adevar sa-i ajuti pe oameni, singur nu poti.

Atunci trebuie sa tinem de USL-ul asta, oamenii n-au votat PSD, PNL sau PC si trebuie sa facem in asa fel incat sa meritam cei 70%.

Concluzia e aceasta - nimeni nu e perfect, dar drumul spre Iad e pavat cu intentii bune, dar invers. Pare ca cineva intr-adevar face rau, dar cand nu e sa faca bine. Unii o iau pe drumul drept, mai abrupt, cum sunt eu, altii o iau mai pe ocolite. S-ar putea ca cei care o iau pe ocolite sa aiba dreptate, vom vedea la toamna", a conchis Anghel.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Cristiana Anghel USL, #Cristiana Anghel Ponta USL , #Victor Ponta