Doi tineri au murit carbonizati in masina: Soferul consumase droguri si a fost arestat

Marti, 04 Aprilie 2017, ora 14:28

3047 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Soferul din judetul Timis care a fugit dupa ce masina pe care o conducea a lovit un copac si a luat foc, doua persoane fiind descoperite carbonizate pe bancheta din spate, a fost arestat preventiv. Rezultatul examenului toxicologic preliminar arata ca tanarul a consumat marijuana.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Dan Ioan Tudor, pentru ucidere din culpa, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta unor substante psihoactive si parasirea locului accidentului.

Luni, tanarul de 19 ani a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de 30 de zile, se arata intr-un comunicat transmis marti de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Din ancheta procurorilor reiese ca inculpatul Dan Ioan Tudor ar fi intrat in depasirea unui autoturism, iar dupa o curba la stanga ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in santul de colectare a apei si lovind o banca, din care autoturismul ar fi fost proiectat intr-un copac, apoi intr-un alt copac aflat in apropiere.

In urma impactului, masina a luat foc si a ars in proportie de 80%. Pasagera din fata a fost ranita si doi tineri de pe bancheta din spate au murit, trupurile lor fiind carbonizate.

Anchetatorii mai arata ca, dupa producerea accidentului, soferul a plecat, fiind identificat de organele de politie dupa aproximativ doua ore, cand a dus la spital pentru prelevarea probelor biologice, "rezultatul examenului toxicologic preliminar efectuat cu teste imunometrice pe mostra de urina fiind pozitiv pentru marijuana".

Potrivit politistilor, soferul le-a spus ca accidentul a avut loc dupa o gluma. Tanarul aflat pe bancheta din spate a masinii i-ar fi dat soferului o palma peste cap, acesta speriindu-se, moment in care a pierdut controlul volanului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu