Alexandru Sassu va fi audiat la Comisia de cultura din Senat

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 15:12

1078 citiri

Foto: Paginademedia.ro

Senatorii din Comisia de cultura au decis, marti, sa il invite la audieri pe presedintele-director general TVR, Alexandu Sassu, pentru o discutie despre nemultumirile unor angajati la adresa directoarei Departamentului de stiri, Madalina Radulescu.

Alaturi de Sassu, au fost invitati si reprezentanti ai departamentului de stiri din TVR. O parte din acestia au fost prezenti marti, la sedinta Comisiei, unde si-au exprimat nemultumirile fata de directorul interimar al departamentului.

Presedintele Comsiei de cultura, senatorul PSD Sergiu Nicolaescu, a precizat ca audierea presedintelui-director general al TVR va avea loc saptamana viitoare, probabil in cursul zilei de 15 septembrie. El a mai adaugat ca Sassu a fost invitat si la sedinta de marti, dar el le-a transmis membrilor comisei ca nu poate ajunge.

Raluca Turcan, presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, a declarat marti pentru NewsIn ca si deputatii din aceasta comisie vor discuta aceasta problema tot saptamana viitoare. Turcan a mai declarat ca a propus senatorilor organizarea unei sedinte comune pentru acest subiect, dar senatorii nu au fost de acord.

Mai multi angajati ai Departamentului de stiri al TVR reclama faptul ca Madalina Radulescu a fost numita ca director interimar al Departamentului, interimat care s-a prelungit fara sa fie organizat un concurs pentru ocuparea postului.

De asemenea, acestia sustin ca directoratul lui Radulescu a condus la scaderea audientelor emisiunilor informative ale televiziunii publice si la interferente ale politicului.

Actualul director interimar al Departamentului Stiri, Madalina Radulescu, a fost numit in functie de catre presedintele-director general al SRTv, Alexandru Sassu, in data de 16 octombrie 2007, odata cu restructurarea organigramei TVR.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Adauga comentariu