Alexandru Sassu va fi audiat la Comisia de cultura din Senat

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 15:12 859 citiri
Foto: Paginademedia.ro

Senatorii din Comisia de cultura au decis, marti, sa il invite la audieri pe presedintele-director general TVR, Alexandu Sassu, pentru o discutie despre nemultumirile unor angajati la adresa directoarei Departamentului de stiri, Madalina Radulescu.

Alaturi de Sassu, au fost invitati si reprezentanti ai departamentului de stiri din TVR. O parte din acestia au fost prezenti marti, la sedinta Comisiei, unde si-au exprimat nemultumirile fata de directorul interimar al departamentului.

Presedintele Comsiei de cultura, senatorul PSD Sergiu Nicolaescu, a precizat ca audierea presedintelui-director general al TVR va avea loc saptamana viitoare, probabil in cursul zilei de 15 septembrie. El a mai adaugat ca Sassu a fost invitat si la sedinta de marti, dar el le-a transmis membrilor comisei ca nu poate ajunge.

Raluca Turcan, presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, a declarat marti pentru NewsIn ca si deputatii din aceasta comisie vor discuta aceasta problema tot saptamana viitoare. Turcan a mai declarat ca a propus senatorilor organizarea unei sedinte comune pentru acest subiect, dar senatorii nu au fost de acord.

Mai multi angajati ai Departamentului de stiri al TVR reclama faptul ca Madalina Radulescu a fost numita ca director interimar al Departamentului, interimat care s-a prelungit fara sa fie organizat un concurs pentru ocuparea postului.

De asemenea, acestia sustin ca directoratul lui Radulescu a condus la scaderea audientelor emisiunilor informative ale televiziunii publice si la interferente ale politicului.

Actualul director interimar al Departamentului Stiri, Madalina Radulescu, a fost numit in functie de catre presedintele-director general al SRTv, Alexandru Sassu, in data de 16 octombrie 2007, odata cu restructurarea organigramei TVR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News