Sorin Grindeanu: Premierul mi-a oferit un post de ministru

Sambata, 14 Octombrie 2017, ora 09:06

8946 citiri

Foto: Hepta.ro

Primul ministru Mihai Tudose i-a propus lui Sorin Grindeanu un post de ministru, insa acesta a refuzat, pentru moment, a declarat fostul premier.

"Am avut discutii la inceputul acestei saptamani, dar am refuzat. Era o idee daca vreau sa revin in echipa guvernamentala, consider ca nu este cazul si i-am transmis asta premierului", a declarat Sorin Grindeanu pentru Europa Fm.

Fostul premier a refuzat sa spuna ce minister i-a oferit Mihai Tudose. Intrebat daca ar accepta vreodata o functie de ministru, Sorin Grindeanu a raspuns: "cine stie ce ne ofera viitorul".

"Exista titulari, le urez succes. Am refuzat din motive personale, nu e un moment potrivit. Si, daca sunt adevarate cele ce am citit, sper sa faca treaba si vor fi foarte buni ministri. Cine stie ce rezerva viitorul? In acest moment, lucrurile sunt clare si este exclus", a declarat Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au anuntat, vineri, dupa sedinta CEx ca s-a votat in unanimitate ca Marius Nica sa preia Fondurile Europene, Felix Stroe - Transporturile si Paul Stanescu - Ministerul Dezvoltarii.

Propunerile vor fi trimise, luni, la Cotroceni, a anuntat Tudose, motivand ca "acum e deja vineri dupa-amiaza".

Iata cum a decurs sedinta social-democratilor de vineri si care au fost cele mai importante momente si declaratii

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”

Sursa: Ziare.com

#Sorin Grindeanu ministru , #premier

Vezi comentariile (4)