Sorin Grindeanu: Premierul mi-a oferit un post de ministru

Sambata, 14 Octombrie 2017, ora 09:06 7972 citiri
Foto: Hepta.ro

Primul ministru Mihai Tudose i-a propus lui Sorin Grindeanu un post de ministru, insa acesta a refuzat, pentru moment, a declarat fostul premier.

"Am avut discutii la inceputul acestei saptamani, dar am refuzat. Era o idee daca vreau sa revin in echipa guvernamentala, consider ca nu este cazul si i-am transmis asta premierului", a declarat Sorin Grindeanu pentru Europa Fm.

Fostul premier a refuzat sa spuna ce minister i-a oferit Mihai Tudose. Intrebat daca ar accepta vreodata o functie de ministru, Sorin Grindeanu a raspuns: "cine stie ce ne ofera viitorul".

"Exista titulari, le urez succes. Am refuzat din motive personale, nu e un moment potrivit. Si, daca sunt adevarate cele ce am citit, sper sa faca treaba si vor fi foarte buni ministri. Cine stie ce rezerva viitorul? In acest moment, lucrurile sunt clare si este exclus", a declarat Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au anuntat, vineri, dupa sedinta CEx ca s-a votat in unanimitate ca Marius Nica sa preia Fondurile Europene, Felix Stroe - Transporturile si Paul Stanescu - Ministerul Dezvoltarii.

Propunerile vor fi trimise, luni, la Cotroceni, a anuntat Tudose, motivand ca "acum e deja vineri dupa-amiaza".

Iata cum a decurs sedinta social-democratilor de vineri si care au fost cele mai importante momente si declaratii

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News