Dosarul Vrajitoarelor: Anamaria Prodan, despre intelegerea pe care Oana Zavoranu vrea sa o faca

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 16:21

3617 citiri

Foto: Facebook/Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, care joi a fost audiata la tribunalul Buftea, in "dosarul vrajitoarelor", a declarat ca, in locul Oanei Zavoranu, prejudiciata de vrajitoarele Vanessa si Melissa, nu ar ajunge la nicio intelegere cu acestea.

Wowbiz a scris, joi, ca Oana Zavoranu si vrajitoarele s-ar putea impaca, in cazul in care prejudiciul solicitat de vedeta va fi acoperit de cele doua inculpate.

"Exista un articol in Noul Cod Penal care permite, in cazul inselaciunilor, o impacare intre parti. Pana acum, acest lucru era posibil doar pe latura civila, noutatea fiind ca impacarea inlatura si raspunderea penala", a declarat Viorel Mocanu, cel care o reprezinta pe Oana Zavoranu in acest proces.

Acesta afirma ca fost contactat de avocatii vrajitoarelor, care i-au propus o impacare amiabila. "Dupa ce m-am consultat cu Oana, pot sa spun ca sunt deshis la o astfel de solutie, cel putin pentru inculpatii care doresc acest lucru. Evident, e vorba despre un prejudiciu care trebuie acoperit. In acest proces, noi ne-am constituit in parte civila pentru 450.000 de euro", a spus avocatul Oanei, mentionand ca aceasta este si suma de la care vor incepe negocierile.

"Asta se intampla cand esti mai credul"

Referindu-se la aceasta intelegere, Anamaria Prodan a afirmat, la iesirea din tribunal, ca "in locul ei, nu as ajunge la nicio intelegere".

Aceasta a mai povestit ca in momentul in care i-a imprumutat bani Oanei, nu stia pentru ce i-a cerut aceasta. "M-a rugat sa-i dau pana luni o suma de bani. Am aflat seara, de la femeia de serviciu, ca era amenintata de vrajitoare".

Impresarul e de parere ca nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat daca Oana Zavoranu ii spunea de la inceput despre ce este vorba: "Asta se intampla cand esti mai credul. Daca imi zicea de la inceput, nu se ajungea aici".

Aceasta a mai mentionat ca vrajitoarele i-au spus cantaretei ca este "fiica diavolului" si "au amenintat-o cu clanul", ceea ce a speriat-o pe aceasta. "Oana si-a dat seama spre final, dar nu mai avea ce sa faca", explica Anamaria Prodan.

Noi retineri in dosarul vrajitoarelor: 4 rude ale Vanesei si Melisei, dupa gratii

Oana Zavoranu i-ar fi povestit impresarei ca indata ce ajungea la vrajitoare si bea apa, nu isi mai amintea nimic.

Procurorul din dosarul vrajitoarelor, arestat pentru coruptie

Asa-zisele vrajitoare Vanessa si Melissa au fost trimise in judecata dupa ce ar fi inselat zeci de persoane, printre pagubiti aflandu-se si Oana Zavoranu. Aceasta sustine ca a pierdut astfel aproape jumatate de milion de dolari.

Au mers la biserica inainte de procesul vrajitoarelor: Ce au facut Tonciu si Buruiana

Vanessa si Melissa isi amenintau victimele cu blesteme in cazul in care nu isi primeau banii.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)