Dosarul Vrajitoarelor: Anamaria Prodan, despre intelegerea pe care Oana Zavoranu vrea sa o faca

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 16:21
3617 citiri
Dosarul Vrajitoarelor: Anamaria Prodan, despre intelegerea pe care Oana Zavoranu vrea sa o faca
Foto: Facebook/Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, care joi a fost audiata la tribunalul Buftea, in "dosarul vrajitoarelor", a declarat ca, in locul Oanei Zavoranu, prejudiciata de vrajitoarele Vanessa si Melissa, nu ar ajunge la nicio intelegere cu acestea.

Wowbiz a scris, joi, ca Oana Zavoranu si vrajitoarele s-ar putea impaca, in cazul in care prejudiciul solicitat de vedeta va fi acoperit de cele doua inculpate.

"Exista un articol in Noul Cod Penal care permite, in cazul inselaciunilor, o impacare intre parti. Pana acum, acest lucru era posibil doar pe latura civila, noutatea fiind ca impacarea inlatura si raspunderea penala", a declarat Viorel Mocanu, cel care o reprezinta pe Oana Zavoranu in acest proces.

Acesta afirma ca fost contactat de avocatii vrajitoarelor, care i-au propus o impacare amiabila. "Dupa ce m-am consultat cu Oana, pot sa spun ca sunt deshis la o astfel de solutie, cel putin pentru inculpatii care doresc acest lucru. Evident, e vorba despre un prejudiciu care trebuie acoperit. In acest proces, noi ne-am constituit in parte civila pentru 450.000 de euro", a spus avocatul Oanei, mentionand ca aceasta este si suma de la care vor incepe negocierile.

"Asta se intampla cand esti mai credul"

Referindu-se la aceasta intelegere, Anamaria Prodan a afirmat, la iesirea din tribunal, ca "in locul ei, nu as ajunge la nicio intelegere".

Aceasta a mai povestit ca in momentul in care i-a imprumutat bani Oanei, nu stia pentru ce i-a cerut aceasta. "M-a rugat sa-i dau pana luni o suma de bani. Am aflat seara, de la femeia de serviciu, ca era amenintata de vrajitoare".

Impresarul e de parere ca nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat daca Oana Zavoranu ii spunea de la inceput despre ce este vorba: "Asta se intampla cand esti mai credul. Daca imi zicea de la inceput, nu se ajungea aici".

Aceasta a mai mentionat ca vrajitoarele i-au spus cantaretei ca este "fiica diavolului" si "au amenintat-o cu clanul", ceea ce a speriat-o pe aceasta. "Oana si-a dat seama spre final, dar nu mai avea ce sa faca", explica Anamaria Prodan.

Noi retineri in dosarul vrajitoarelor: 4 rude ale Vanesei si Melisei, dupa gratii

Oana Zavoranu i-ar fi povestit impresarei ca indata ce ajungea la vrajitoare si bea apa, nu isi mai amintea nimic.

Procurorul din dosarul vrajitoarelor, arestat pentru coruptie

Asa-zisele vrajitoare Vanessa si Melissa au fost trimise in judecata dupa ce ar fi inselat zeci de persoane, printre pagubiti aflandu-se si Oana Zavoranu. Aceasta sustine ca a pierdut astfel aproape jumatate de milion de dolari.

Au mers la biserica inainte de procesul vrajitoarelor: Ce au facut Tonciu si Buruiana

Vanessa si Melissa isi amenintau victimele cu blesteme in cazul in care nu isi primeau banii.

A.S.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Anamaria Prodan tribunal Buftea, #Anamaria Prodan Oana Zavoranu vrajitoare, #Anamaria Prodan bani Oana Zavoranu, #dosarul vrajitoarelor intelegere, #Oana Zavoranu intelegere vrajitoare , #stiri Oana Zavoranu