VIDEO Dwayne Johnson a publicat primele imagini din serialul despre copilaria sa "Young Rock"

Autor: Teodor Serban

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 06:00

3280 citiri

Dwayne "The Rock" Johnson FOTO Facebook

Dwayne "The Rock" Johnson a publicat pe contul de Instagram primele imagini din serialul "Young Rock", despre tineretea sa. In imagini apar Adrian Groulx, Bradley Constant si Uli Latukefu, trei actori care il interpreteaza pe Dwayne Johnson la varstele de 10, 15 si 20 de ani.

"Fiecare erou cu istoria sa... dar niciunul nu are mustata completa la varsta de 15 ani", potrivit trailerului in care apare adevaratul Dwayne Johnson.

Starul, unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, a dezvoltat acest serial impreuna cu Nahnatchka Khan, creatoarea "Fresh Off the Boat".

Filmul, difuzat din februarie pe postul NBC, ii va aduce un omagiu tatalui lui The Rock, Rocky Johnson, care a murit in ianuarie 2020. Primul episod ii va fi dedicat: "Tatal meu a fost un pionier. El a daramat barierele impuse oamenilor de culoare peste tot in tara noastra in anii 1960, 1970 si 1980.

Rocky Johnson este interpretat de Joseph Lee Anderson.

Prolific, Dwayne Johnson a pregatit mai multe proiecte. El va lansa in 2021 doua blockbustere: "Jungle Cruise", film de aventuri cu Emily Blunt, produs de Disney, si thrillerul "Red Notice", cu Gal Gadot si Ryan Reynolds, produs de Netflix. El va filma si "Black Adam", un film cu supereroi.

De asemenea, planuieste cu Robert Zemeckis un film despre viata regelui Kamehameha I, care a unificat insulele hawaiene la inceputul secolului al XIX -lea. Fostul luptator va produce si o noua versiune a aventurilor "Regelui Scorpion", precum si urmarea "Hobbs & Shaw", un spin-off al "Fast & Furious".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu