Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

VIDEO Dwayne Johnson a publicat primele imagini din serialul despre copilaria sa "Young Rock"

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 06:00
3212 citiri
VIDEO Dwayne Johnson a publicat primele imagini din serialul despre copilaria sa "Young Rock"
Dwayne "The Rock" Johnson FOTO Facebook

Dwayne "The Rock" Johnson a publicat pe contul de Instagram primele imagini din serialul "Young Rock", despre tineretea sa. In imagini apar Adrian Groulx, Bradley Constant si Uli Latukefu, trei actori care il interpreteaza pe Dwayne Johnson la varstele de 10, 15 si 20 de ani.

"Fiecare erou cu istoria sa... dar niciunul nu are mustata completa la varsta de 15 ani", potrivit trailerului in care apare adevaratul Dwayne Johnson.

Starul, unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, a dezvoltat acest serial impreuna cu Nahnatchka Khan, creatoarea "Fresh Off the Boat".

Filmul, difuzat din februarie pe postul NBC, ii va aduce un omagiu tatalui lui The Rock, Rocky Johnson, care a murit in ianuarie 2020. Primul episod ii va fi dedicat: "Tatal meu a fost un pionier. El a daramat barierele impuse oamenilor de culoare peste tot in tara noastra in anii 1960, 1970 si 1980.

Rocky Johnson este interpretat de Joseph Lee Anderson.

Prolific, Dwayne Johnson a pregatit mai multe proiecte. El va lansa in 2021 doua blockbustere: "Jungle Cruise", film de aventuri cu Emily Blunt, produs de Disney, si thrillerul "Red Notice", cu Gal Gadot si Ryan Reynolds, produs de Netflix. El va filma si "Black Adam", un film cu supereroi.

De asemenea, planuieste cu Robert Zemeckis un film despre viata regelui Kamehameha I, care a unificat insulele hawaiene la inceputul secolului al XIX -lea. Fostul luptator va produce si o noua versiune a aventurilor "Regelui Scorpion", precum si urmarea "Hobbs & Shaw", un spin-off al "Fast & Furious".

VIDEO Apple va produce un film despre Napoleon Bonaparte, ce va fi regizat de Ridley Scott

Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Pe cât de puternic pare în serialul Las Fierbinți, pe atât de sensibil este în viața personală. Marius Chivu, interpretul celebrului taximetrist Nicu Rață, a dezvăluit că a trăit o...
Lovitură de imagine pentru serialul românesc de spionaj inspirat din perioada lui Nicolae Ceaușescu
Lovitură de imagine pentru serialul românesc de spionaj inspirat din perioada lui Nicolae Ceaușescu
”Spy/Master”, serialul de spionaj inspirat din viaţa lui Mihai Ion Pacepa, fost general al Securităţii în perioada lui Nicolae Ceauşescu, a fost achiziţionat de BBC, conform...
#Dwayne Johnson, #The Rock Dwayne Johnson, #serial , #stiri magazin