Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Autor: Dan Alexandru

Duminica, 16 Februarie 2020, ora 22:25

7680 citiri

Foto: lpf.ro

Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea rezultatelor de duminica din runda curenta de Liga 1, in etapa cu numarul 25 a sezonului competitional 2019/2020, penultima din sezonul regular.

O zi importanta, caci am avut parte de un nou episod al derbiului fotbalului romanesc, Dinamo versus FCSB, dupa ce ultimele 4 intalniri directe s-au terminat la egalitate. Un derbi intre doua formatii cu mize diferite, play-off versus play-out, un derbi in care am avut in fine spectacol si in tribune, dar si pe teren.

Dinamo a invins FCSB cu 2-1 si a pus o mare piedica echipei in rosu si albastru in lupta la titlu, in timp ce FC Botosani a prins un loc de play-off si din punct de vedere matematic.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Sepsi Sf.Gheorghe - FC Botosani 0-1 (Dugandzici 59')

Min.59: Botosani deschide scorul si in acest moment e pe loc de play-off, 4! Dugandzici a preluat cu pieptul in plin careu, nu s-a pierdut cu firea in fata portarului gazda si a marcat pe sub acesta.

Liga 1: FC Botosani castiga la Sepsi si e cu un pas in play-off

Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 36', Lazar 62' / Tanase 45'+9 - penalti)

Min.36: 1-0 pentru gazde, formidabila executie din lovitura libera directa a lui Andrei Sin, jucator care a revenit dupa o accidentare grea, inca din luna august. Fostul iesean a gasit vinclul portii lui Balgradean.

Min.43: Cristea a fost eliminat dupa un fault extrem de dur la Perovici, picior aplicat direct in cap fotbalistului sarb, care a fost luat de pe teren cu ambulanta si dus la spital.

Min.45+9: Florin Tanase bate foarte relaxat penaltiul, balonul izbeste bara si intra in plasa. Ce derbi avem!!! Lovitura de la punctul cu var a fost acordata de Fesnic dupa ce Planici a fost luat in brate de Filip la un corner.

Min.62: Dinamo face 2-1, Lazar marcheaza la prima sa faza de gol, Sorescu pasa de gol de geniu in plin careu, stelistii au fost prinsi descoperiti.

Liga 1: Dinamo o invinge pe FCSB intr-un derbi tensionat si ii pune o mare piedica in lupta pentru titlu

Pana acum, in aceasta runda au mai avut loc rezultatele:

Chindia Targoviste - FC Voluntari 1-2

CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-0

Academica Clinceni - Gaz Metan 2-3

Poli Iasi - Universitatea Craiova 2-5

Hermannstadt - Astra Giurgiu este partida care va incheia etapa, luni de la ora 20.

Toate partidele sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu