Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Duminica, 16 Februarie 2020, ora 22:25
7680 citiri
Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica
Foto: lpf.ro

Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea rezultatelor de duminica din runda curenta de Liga 1, in etapa cu numarul 25 a sezonului competitional 2019/2020, penultima din sezonul regular.

O zi importanta, caci am avut parte de un nou episod al derbiului fotbalului romanesc, Dinamo versus FCSB, dupa ce ultimele 4 intalniri directe s-au terminat la egalitate. Un derbi intre doua formatii cu mize diferite, play-off versus play-out, un derbi in care am avut in fine spectacol si in tribune, dar si pe teren.

Dinamo a invins FCSB cu 2-1 si a pus o mare piedica echipei in rosu si albastru in lupta la titlu, in timp ce FC Botosani a prins un loc de play-off si din punct de vedere matematic.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Sepsi Sf.Gheorghe - FC Botosani 0-1 (Dugandzici 59')

Min.59: Botosani deschide scorul si in acest moment e pe loc de play-off, 4! Dugandzici a preluat cu pieptul in plin careu, nu s-a pierdut cu firea in fata portarului gazda si a marcat pe sub acesta.

Liga 1: FC Botosani castiga la Sepsi si e cu un pas in play-off

Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 36', Lazar 62' / Tanase 45'+9 - penalti)

Min.36: 1-0 pentru gazde, formidabila executie din lovitura libera directa a lui Andrei Sin, jucator care a revenit dupa o accidentare grea, inca din luna august. Fostul iesean a gasit vinclul portii lui Balgradean.

Min.43: Cristea a fost eliminat dupa un fault extrem de dur la Perovici, picior aplicat direct in cap fotbalistului sarb, care a fost luat de pe teren cu ambulanta si dus la spital.

Min.45+9: Florin Tanase bate foarte relaxat penaltiul, balonul izbeste bara si intra in plasa. Ce derbi avem!!! Lovitura de la punctul cu var a fost acordata de Fesnic dupa ce Planici a fost luat in brate de Filip la un corner.

Min.62: Dinamo face 2-1, Lazar marcheaza la prima sa faza de gol, Sorescu pasa de gol de geniu in plin careu, stelistii au fost prinsi descoperiti.

Liga 1: Dinamo o invinge pe FCSB intr-un derbi tensionat si ii pune o mare piedica in lupta pentru titlu

Pana acum, in aceasta runda au mai avut loc rezultatele:

Chindia Targoviste - FC Voluntari 1-2

CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-0

Academica Clinceni - Gaz Metan 2-3

Poli Iasi - Universitatea Craiova 2-5

Hermannstadt - Astra Giurgiu este partida care va incheia etapa, luni de la ora 20.

Toate partidele sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Liga 1 rezultate de duminica, #live meciuri rezultate Liga 1 etapa, #Liga 1 cronici rezultate meciuri duminica , #stiri Liga I