Cum puteti afla daca o femeie este singura

Colaborator: Ileana Mladinoiu

Duminica, 29 Iunie 2014, ora 11:30

5832 citiri

Foto: Masculin

Barbatii isi doresc sa stie daca femeia pe care au de gand sa o abordeze pe strada, intr-un bar ori in alta parte este sau nu celibatara.

Pentru acest lucru exista metode diverse, cele mai sigure dintre ele ramanand descifrarea comportamentului fiicelor Evei si folosirea unor cuvinte cheie.

Un studiu recent realizat de site-ul Meetic, citat de Masculin, dezvaluie cateva secrete demne de retinut.

83% dintre celibatarele din Franta, de exemplu, nu indraznesc sa faca primul pas, fiindca se tem de un esec. Lucru valabil si la barbati. In acest caz, este dificil sa realizati noi prietenii.

Comportamentele clasice ale unei femei necasatorite

Se poate descifra totul de la prima abordare. Veti incerca sa o priviti mai insistent sau adresandu-i cuvinte? Ea va raspunde cu aceeasi privire si cu un zambet in plus, ceea ce inseamna interes, simpatie chiar? Se poate spune ca inceputul este deja bun, incurajator.

Daca inca evitati un dialog, dar hotarati doar sa o observati, iata comportamentele pe care acest gen de femeie le poate adopta:

Cele mai potrivite cuvinte pentru a aborda o femeie

Va va fi greu sa obtineti un rezultat pozitiv daca adoptati intrebari, formulari stupide si banale, cum ar fi: "Ne-am intalnit deja?" (doar 4% dintre femei par a aprecia), "Cat este ceasul?" etc.

15% dintre femei apreciaza onestitatea si timiditatea. Puteti sa o intrebati manierat, dar pastrand o anumita rezerva, daca se afla sau nu intr-o relatie. Ar fi total lipsit de politete sa va adresati sec: "Esti cu cineva?", "Cu cine traiesti?" sau, si mai rau, "Cine ti-a oferit aceasta bijuterie frumoasa?"

Pentru a nu parea neindemnatic si peste masura de sfios, este bine sa nu asteptati prea mult pentru a lansa o intrebare atat de importanta. Mai putin de 30 de minute este timingul perfect ca sa va asigurati de un raspuns clar.

Ideal ar fi sa o intrebati daca ar vrea sa va raspunda a doua zi sau in weekend. Va sti imediat ca va doriti o relatie cu ea. In caz ca este deja in cuplu, nu va ezita sa va spuna imediat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu