Cum puteti afla daca o femeie este singura

Duminica, 29 Iunie 2014, ora 11:30
5812 citiri
Cum puteti afla daca o femeie este singura
Foto: Masculin

Barbatii isi doresc sa stie daca femeia pe care au de gand sa o abordeze pe strada, intr-un bar ori in alta parte este sau nu celibatara.

Pentru acest lucru exista metode diverse, cele mai sigure dintre ele ramanand descifrarea comportamentului fiicelor Evei si folosirea unor cuvinte cheie.

Un studiu recent realizat de site-ul Meetic, citat de Masculin, dezvaluie cateva secrete demne de retinut.

83% dintre celibatarele din Franta, de exemplu, nu indraznesc sa faca primul pas, fiindca se tem de un esec. Lucru valabil si la barbati. In acest caz, este dificil sa realizati noi prietenii.

Comportamentele clasice ale unei femei necasatorite

Se poate descifra totul de la prima abordare. Veti incerca sa o priviti mai insistent sau adresandu-i cuvinte? Ea va raspunde cu aceeasi privire si cu un zambet in plus, ceea ce inseamna interes, simpatie chiar? Se poate spune ca inceputul este deja bun, incurajator.

Daca inca evitati un dialog, dar hotarati doar sa o observati, iata comportamentele pe care acest gen de femeie le poate adopta:

  • iese din cand in cand cu prietenele;
  • in timpul unei serate, danseaza cu mai multi parteneri, poarta discutii deschise cu mai multi barbati, desi foarte putini agreeaza o astfel de atitudine;
  • conversati si veti observa ca va povesteste aproape intreaga ei viata, abordand diferite subiecte: cum isi petrece timpul liber, ce animale de companie iubeste, mancarea preferata, vecini, colegi, studii;
  • va vorbeste mult, insa evita temele privind un prieten, logodnic sau sot.

Cele mai potrivite cuvinte pentru a aborda o femeie

Va va fi greu sa obtineti un rezultat pozitiv daca adoptati intrebari, formulari stupide si banale, cum ar fi: "Ne-am intalnit deja?" (doar 4% dintre femei par a aprecia), "Cat este ceasul?" etc.

15% dintre femei apreciaza onestitatea si timiditatea. Puteti sa o intrebati manierat, dar pastrand o anumita rezerva, daca se afla sau nu intr-o relatie. Ar fi total lipsit de politete sa va adresati sec: "Esti cu cineva?", "Cu cine traiesti?" sau, si mai rau, "Cine ti-a oferit aceasta bijuterie frumoasa?"

Pentru a nu parea neindemnatic si peste masura de sfios, este bine sa nu asteptati prea mult pentru a lansa o intrebare atat de importanta. Mai putin de 30 de minute este timingul perfect ca sa va asigurati de un raspuns clar.

Ideal ar fi sa o intrebati daca ar vrea sa va raspunda a doua zi sau in weekend. Va sti imediat ca va doriti o relatie cu ea. In caz ca este deja in cuplu, nu va ezita sa va spuna imediat.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#seductie femei, #comportamente femei celibatare, #metode de aflare , #femei