Petrecere cu 80 de prostituate, la summit-ul NATO de la Lisabona

Colaborator: Cristian Birdac

Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 18:22

4324 citiri

Foto: Arhiva

Reprezentantii Georgiei la summit-ul NATO de la Lisabona au dat o petrecere monstru, vinerea trecuta, in hotelul de lux in care erau cazati, la care au invitat si 80 de prostituate, scrie presa portugheza.

Dezvaluirea a aparut in unul din principalele cotidiene din Portugalia, Correio de Manha, care sustine ca delegatia georgiana a angajat 80 de prostituate pentru o petrecere zgomotoasa, care a luat insa o intorsatura gresita, iar una din fete a ajuns la politie.

Mai mult, jurnalistii portughezi spun ca petrecerea a fost atat de zgomotoasa, incat presedintele Frantei, Nicholas Sarkozy, cazat la acelasi hotel, l-a chemat pe manager si a facut o plangere, iar membrii delegatiei georgiene au fost nevoiti sa puna capat distractiei mai devreme decat si-ar fi dorit, scrie si publicatia rusa Pravda.

Guvernul georgian a negat existenta incidentului, spunand ca intreaga poveste a fost "fabricata" de presa la comanda Rusiei, in incercarea de a submina eforturile diplomatice ale Georgiei la summit-ul NATO, scrie The Messenger.

Cu toate acestea, implicarea Georgiei in acest scandal a fost criticata de Opozitia de la Tblisi si de societatea civila georgiana.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)