Petrecere cu 80 de prostituate, la summit-ul NATO de la Lisabona

Colaborator:Cristian Birdac
Joi, 05 August 2021, ora 16:163990 citiri
Petrecere cu 80 de prostituate, la summit-ul NATO de la Lisabona
Foto: Arhiva

Reprezentantii Georgiei la summit-ul NATO de la Lisabona au dat o petrecere monstru, vinerea trecuta, in hotelul de lux in care erau cazati, la care au invitat si 80 de prostituate, scrie presa portugheza.

Dezvaluirea a aparut in unul din principalele cotidiene din Portugalia, Correio de Manha, care sustine ca delegatia georgiana a angajat 80 de prostituate pentru o petrecere zgomotoasa, care a luat insa o intorsatura gresita, iar una din fete a ajuns la politie.

Mai mult, jurnalistii portughezi spun ca petrecerea a fost atat de zgomotoasa, incat presedintele Frantei, Nicholas Sarkozy, cazat la acelasi hotel, l-a chemat pe manager si a facut o plangere, iar membrii delegatiei georgiene au fost nevoiti sa puna capat distractiei mai devreme decat si-ar fi dorit, scrie si publicatia rusa Pravda.

Guvernul georgian a negat existenta incidentului, spunand ca intreaga poveste a fost "fabricata" de presa la comanda Rusiei, in incercarea de a submina eforturile diplomatice ale Georgiei la summit-ul NATO, scrie The Messenger.

Cu toate acestea, implicarea Georgiei in acest scandal a fost criticata de Opozitia de la Tblisi si de societatea civila georgiana.


Comentarii
Dick-Dubya
rank 1
La care ( cele 80 de ) prostituate face referire colaboratorul acestui site de manipulare-directionare a opiniei publice ?!