Naționala de handbal, meci de infarct cu Austria! Gol decisiv în ultima secundă!

Autor: Teodor Serban

Duminica, 10 Octombrie 2021, ora 20:48

19155 citiri

Naționala de handbal a României

Naționala de handbal feminin a României a condus Austria cu cinci goluri după prima repriză. Însă după pauză s-a dus în cap.

Naționala de handbal a României a jucat contra Austriei la Viena un meci foarte important de calificare la Campionatul European din 2022.

Echipa antrenată de Adi Vasile a jucat excelent în prima repriză pe care a încheiat-o cu un avans de 5 goluri, scor 16-11.

A început repriza a doua și tricolorele au părut anesteziate. Și după câteva minute Austria ne egala la 17.

Austria a condus apoi și cu trei goluri, dar jucătoarele noastre nu au renunțat. Gazdele au aveau 33-32 și om în plus pe teren, însă Bazaliu a adus egalarea în ultima secundă a partidei!

Scor final: 33-33!

Pentru România au marcat Bazaliu – 11 goluri, Dincă – 4, Ostase – 4, Tănăsie – 3, Laslo – 3, Rotaru – 2, Harabagiu – 2, A. Ilie – 2, Seraficeanu – 1, Pintea - 1

România, Austria, Danemarca și Insulele Feroe sunt în aceeași grupă de calificare la EURO. Primele două echipe dn grupă se califică.

Danemarca e marea favorită a grupei (are deja 4 puncte după primele două partide), astfel că naționala noastră se luptă cu Austria pentru locul secund.

România a mai jucat cu Feroe, pe teren propriu, 26-19 la Mioveni.

Retrasă temporar de la națională, Cristina Neagu nu face parte din lot.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)