Gheorghe Stefan "Pinalti": Blaga e cea mai buna optiune pentru PDL

Autor: Constantin Pescaru

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 19:15

2867 citiri

Foto: Arhiva

Presedintele organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, zis si "Pinalti", a declarat ca Vasile Blaga ar trebui sa conduca PDL, in perioada urmatoare, si a dat vina pe guvernarea lui Emil Boc pentru infrangerea la alegerile din Piatra Neamt.

"Blaga e cea mai buna varianta, Mihai Razvan Ungureanu nu e membru si nu stiu daca si-a exprimat optiunea de a face parte din partid, dar Blaga e singurul care poate conduce partidul si sa creeze o noua emulatie", a sustinut acesta, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

Blaga nu exclude "nici pe departe" candidatura la sefia PDL

"Ungureanu are o valoare politca, insa problema este daca el vrea sa intre in PDL sau daca cei din PDL il vor", a continuat acesta.

El nu a vrut sa comenteze presupusa declaratie a lui Vasile Blaga, obtinuta pe surse, care a acuzat-o pe Elena Udrea ca si-a promovat "toti delfinii".

Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea

"N-am sa comentez ceea ce altii au avut de spus, pentru ca asa este corect, insa daca au fost atacuri, nu cred ca au fost meritate, Udrea s-a luptat in acest partid, iar cat a fost ministru, ea a avut relatii corecte cu toti membrii PDL, e problema lor", a afirmat Pinalti.

Acesta a tinut sa sublinieze ca personal nu a auzit aceste atacuri.

"Nu am auzit asa ceva, mai ieseam la cate o tigara, probabil in timpul asta au fost discutiile astea", a spus, amuzat, politicianul.

"Eu nu vreau sa mai fiu in conducere, pentru mine e ultimul mandat, am primit o palma nemeritata de la electorat si cred ca oamenii din Piatra Neamt au votat impotriva partidului si s-ar putea sa demisionez mai inainte, daca termin proiectele", a concluzionat Stefan.

Rezultate alegeri Piatra Neamt 2012

Toata conducerea PDL a demisionat, joi, in bloc, dupa rezultatele dezastruoase de la alegerile locale de duminica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)