Gheorghe Stefan "Pinalti": Blaga e cea mai buna optiune pentru PDL

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 19:15
2867 citiri
Gheorghe Stefan "Pinalti": Blaga e cea mai buna optiune pentru PDL
Foto: Arhiva

Presedintele organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, zis si "Pinalti", a declarat ca Vasile Blaga ar trebui sa conduca PDL, in perioada urmatoare, si a dat vina pe guvernarea lui Emil Boc pentru infrangerea la alegerile din Piatra Neamt.

"Blaga e cea mai buna varianta, Mihai Razvan Ungureanu nu e membru si nu stiu daca si-a exprimat optiunea de a face parte din partid, dar Blaga e singurul care poate conduce partidul si sa creeze o noua emulatie", a sustinut acesta, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

Blaga nu exclude "nici pe departe" candidatura la sefia PDL

"Ungureanu are o valoare politca, insa problema este daca el vrea sa intre in PDL sau daca cei din PDL il vor", a continuat acesta.

El nu a vrut sa comenteze presupusa declaratie a lui Vasile Blaga, obtinuta pe surse, care a acuzat-o pe Elena Udrea ca si-a promovat "toti delfinii".

Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea

"N-am sa comentez ceea ce altii au avut de spus, pentru ca asa este corect, insa daca au fost atacuri, nu cred ca au fost meritate, Udrea s-a luptat in acest partid, iar cat a fost ministru, ea a avut relatii corecte cu toti membrii PDL, e problema lor", a afirmat Pinalti.

Acesta a tinut sa sublinieze ca personal nu a auzit aceste atacuri.

"Nu am auzit asa ceva, mai ieseam la cate o tigara, probabil in timpul asta au fost discutiile astea", a spus, amuzat, politicianul.

"Eu nu vreau sa mai fiu in conducere, pentru mine e ultimul mandat, am primit o palma nemeritata de la electorat si cred ca oamenii din Piatra Neamt au votat impotriva partidului si s-ar putea sa demisionez mai inainte, daca termin proiectele", a concluzionat Stefan.

Rezultate alegeri Piatra Neamt 2012

Toata conducerea PDL a demisionat, joi, in bloc, dupa rezultatele dezastruoase de la alegerile locale de duminica.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#reactii demisii PDL, #Gheorghe Stefan alegeri locale Neamt, #Gheorghe Stefan Elena Udrea, #Tabara atac Sova , #demisie