Euro 2020: Ucraina si Macedonia de Nord, meci dramatic pe Arena Nationala din Bucuresti. Trei goluri si doua penalty-uri ratate

Autor: Teodor Serban

Joi, 17 Iunie 2021, ora 17:58

7718 citiri

Ucraina a deschis scorul pe Arena Nationala

Arena Nationala a gazduit joi, 17 iunie, al doilea meci din grupa C de la Euro 2020, cel dintre Ucraina si Macedonia de Nord, cu incepere de la ora 16.00.

A fost o intalnire spectaculoasa si dramatica in minutele de final. Ucraina a condus cu 2-0, goluri Yarmolenko si Yaremchuk in prima repriza, insa Macedonia de Nord a revenit in meci in urma unui penalty. Alioski a ratat initial, dar a revenit si a redus din diferenta. Ucraina a ratat desprinderea in minutul 83, Malinovsky ratand si el o lovitura de la 11 metri.

Partida a fost cea de-a doua organizata pe stadionul din Bucuresti dupa intalnirea Austria - Macedonia de Nord (3-1).

Desfasurarea LIVE a meciului:

*Final de meci, 2-1 pentru Ucraina

*Penalty ratat de Ucraina in minutul 83.

*Gol Macedonia de Nord. Alioski inscrie cu poarta goala dupa ce, in prealabil, a ratat un penalty. 2-1 pentru Ucraina in minutul 57.

*Pauza, 2-0 Ucraina.

*2-0 pentru Ucraina in minutul 34, gol Yaremchuk.

*Yarmolenko deschide scorul in urma unui corner, 1-0 pentru Ucraina.

*A inceput meciul.

*Echipele de start:

Ucraina: Bushchan - Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko - Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko - Yarmolenko, Yaremchuk, Malinovskyi

Macedonia de Nord: Dimitrievski - Ristovski, Velkoski, Musliu - Nikolov, Spirovski, Ademi, Alioski - Bardi - Elmas, Pandev

In clasamentul grupei, adversarele de astazi, Ucraina (2-3 cu Olanda la debut) si Macedonia de Nord, au zero puncte, astfel ca intalnirea are caracter decisiv.

Exista chiar posibilitatea ca invinsa din meciul Ucraina - Macedonia de Nord sa fie prima echipa eliminata matematic de la Euro 2020, in functie si de rezultatul meciului Olanda - Austria, programat la Amsterdam, la ora 22.00.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu