Cupa Romaniei: Viitorul Pandurii a patruns in careul de asi. Universitatea Cluj, invinsa pe teren propriu

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 19:57

1863 citiri

Viitorul Pandurii a invins-o pe Universitatea Cluj

Formatia de liga secunda Viitorul Pandurii Targu Jiu s-a calificat in premiera in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe Universitatea Cluj, o alta formatie de esalon secund, cu 3-1 (0-1), miercuri seara, pe Cluj Arena, intr-un meci din sferturile de finala, conform agerpres.ro.

Universitatea a deschis scorul dupa doar 55 de secunde, mingea intrand in poarta din fundasul Mihai Lixandru, dupa ce sutul lui Idan Golan a ricosat din transversala.

Viitorul Pandurii a reusit sa intoarca scorul in ultimele 20 de minute ale partidei, egaland dintr-un penalty marcat de Alin Tegle, dupa un fault comis de Carol Taub.

In min. 75, ''U'' a ramas in zece oameni, capitanul Srgian Luchin fiind eliminat pentru o altercatie cu un adversar, dupa o faza la care clujenii au cerut penalty, la o intrare necontrolata a lui Alex Baican.

Daniel Paraschiv a adus victoria oaspetilor, prin golurile marcate in min. 78, 86, la doua erori in lant ale apararii ardelene.

Pe 18 februarie, Universitatea Cluj a invins-o in deplasare pe ACS Viitorul Pandurii Targu Jiu cu scorul de 2-1 (1-0), intr-o partida din etapa a 16-a a Ligii a II-a de fotbal.

Viitorul Pandurii Targu Jiu este a doua echipa calificata in careul de asi al competitiei, dupa Universitatea Craiova.

VIDEO Neymar si Ronaldinho au luat lectii de la ea. Cine e brazilianca-minune care "vrajeste" mingea

Turcia a ales. Sondajul care a innebunit tara. Cine a fost mai bun: Hagi sau un brazilian

Celebrul portar Gigi Buffon a anuntat cand se va retrage din fotbal: "Acesta e termenul maxim"

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu