Crima odioasa in Israel: Romanca decapitata de iubitul turc

Autor: Diana Toea

Miercuri, 07 August 2013, ora 14:05

5310 citiri

Foto: Jerusalem Post

O imigranta de nationalitate romana a fost victima unei crime odioase in Israel. Aceasta a fost gasita decapitata si dezmembrata in sudul orasului Tel Aviv.

Politistii israelieni au arestat, marti, un barbat de nationalitate turca suspectat ca ar fi omorat-o pe romanca, relateaza Jerusalem Post.

Crima care a ingrozit Viena: Romanca ucisa de fostul iubit, care si-a taiat apoi venele

Acestia erau iubiti, iar o disputa de natura financiara l-a determinat pe barbat sa comita crima, decapitand-o si dezmembrand-o pe femeia de 45 de ani. Corpul acesteia a fost gasit, duminica, inghesuit intr-o valiza.

Suspectul Aydan Demiran, in varsta de 50 de ani, a fost arestat marti dupa-amiaza, in timp ce era pe cale de a se urca la bordul unui avion cu destinatia Turcia. In timpul interogarilor, el a recunoscut ca a ucis-o pe iubita sa. Politistii l-au dus la locul faptei pentru a face reconstituirea incidentului.

Demiran se afla in Israel de cel putin 18 luni, unde lucra in domeniul constructiilor. Romanca Ilona Denise locuia in Israel de cativa ani, timp in care a lucrat ca ingrijitoare, mai intai in Haifa, iar apoi in Tel Aviv.

Italia: Romanca ucisa intr-un parc de fostul iubit italian

Autoritatile israeliene au contactat atat Interpolul, cat si Politia Romana, care a cautat familia femeii din Romania. Fiica acesteia le-a dat investigatorilor numarul de telefon al victimei, ceea ce a dus la prinderea lui Demiran.

Corpul dezmembrat al romancei a fost gasit inghesuit in valiza, insa capul nu a fost inca gasit. Se pare ca Damiran ar fi indicat totusi locul in care se afla acesta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)