Crima odioasa in Israel: Romanca decapitata de iubitul turc

Miercuri, 07 August 2013, ora 14:054959 citiri
Crima odioasa in Israel: Romanca decapitata de iubitul turc
Foto: Jerusalem Post

O imigranta de nationalitate romana a fost victima unei crime odioase in Israel. Aceasta a fost gasita decapitata si dezmembrata in sudul orasului Tel Aviv.

Politistii israelieni au arestat, marti, un barbat de nationalitate turca suspectat ca ar fi omorat-o pe romanca, relateaza Jerusalem Post.

Crima care a ingrozit Viena: Romanca ucisa de fostul iubit, care si-a taiat apoi venele

Acestia erau iubiti, iar o disputa de natura financiara l-a determinat pe barbat sa comita crima, decapitand-o si dezmembrand-o pe femeia de 45 de ani. Corpul acesteia a fost gasit, duminica, inghesuit intr-o valiza.

Suspectul Aydan Demiran, in varsta de 50 de ani, a fost arestat marti dupa-amiaza, in timp ce era pe cale de a se urca la bordul unui avion cu destinatia Turcia. In timpul interogarilor, el a recunoscut ca a ucis-o pe iubita sa. Politistii l-au dus la locul faptei pentru a face reconstituirea incidentului.

Demiran se afla in Israel de cel putin 18 luni, unde lucra in domeniul constructiilor. Romanca Ilona Denise locuia in Israel de cativa ani, timp in care a lucrat ca ingrijitoare, mai intai in Haifa, iar apoi in Tel Aviv.

Italia: Romanca ucisa intr-un parc de fostul iubit italian

Autoritatile israeliene au contactat atat Interpolul, cat si Politia Romana, care a cautat familia femeii din Romania. Fiica acesteia le-a dat investigatorilor numarul de telefon al victimei, ceea ce a dus la prinderea lui Demiran.

Corpul dezmembrat al romancei a fost gasit inghesuit in valiza, insa capul nu a fost inca gasit. Se pare ca Damiran ar fi indicat totusi locul in care se afla acesta.