Unde se pune Botox?

Advertorial

Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 19:54

5574 citiri

FOTO: doctorskin.ro

Botox, un nume de marcă pentru toxina botulinică, este utilizat pe scară largă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile sau liniile fine. Utilizarea botoxului nu se limitează doar la netezirea ridurilor.

Într-adevăr, expresiile faciale repetitive provoacă linii de expresie sau riduri dinamice, iar cel mai popular tratament de estetică medicală este injectarea cu Botox pentru a “șterge” ridurile din treimea superioară a feței, prevenind în același timp adâncirea lor. Cu toate acestea, tratamentul cu toxină botulinică poate fi folosit pentru a îmbunătăți multe alte probleme medicale și cosmetice. Iată o parte dintre cele mai comune utilizări pentru Botox:

Rezultatele tratamentului cu Botox sunt uimitoare și foarte mulți apelează la el, chiar dacă nu recunosc acest lucru. În România, Botox în scop estetic se regăsește sub denumirea Vistabel.

Vistabel și Dysport sunt cele mai bune două opțiuni de tratamente cu toxină botulinică, de care poți beneficia în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca. Chiar dacă există soluții pe bază de Botox sintetic aparent mai ieftine, efectul nu este același, iar riscurile mult mai mari.

Când vrei să te bucuri de o echipă de medici supra-specializați în injectări, de produse premium, de grijă, atenție și de o echipă gata să-ți asculte cu adevărat dorințele, vino la Doctor SKiN!

Te așteaptă oferte permanente și, de departe, cele mai bune prețuri pe care le poți găsi în piață!

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu