Unde se pune Botox?

Advertorial
Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 19:54
5397 citiri
Unde se pune Botox?
FOTO: doctorskin.ro

Botox, un nume de marcă pentru toxina botulinică, este utilizat pe scară largă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile sau liniile fine. Utilizarea botoxului nu se limitează doar la netezirea ridurilor.

Într-adevăr, expresiile faciale repetitive provoacă linii de expresie sau riduri dinamice, iar cel mai popular tratament de estetică medicală este injectarea cu Botox pentru a “șterge” ridurile din treimea superioară a feței, prevenind în același timp adâncirea lor. Cu toate acestea, tratamentul cu toxină botulinică poate fi folosit pentru a îmbunătăți multe alte probleme medicale și cosmetice. Iată o parte dintre cele mai comune utilizări pentru Botox:

  • Netezește ridurile de pe frunte. Efectele injectării cu Botox în frunte se mențin până la 6 luni.
  • Estompează ridurile din zona ochilor, ridurile laba gâștii și liniile mici, fine, care apar în colțurile ochilor și chiar sub ochi, atunci când râzi sau zâmbești.
  • Liftingul colțurilor gurii, ideal pentru persoanele care se confruntă cu un aspect posac din această cauză.
  • Menține acneea sub control, prin reglarea sebumului la nivelul tenului, cu ajutorul MicroBotox-ului.
  • Elimină hiperhidroza sau transpirația excesivă din palme, zona axilei și tălpi.
  • Liftingul sprâncenelor lăsate. Prin relaxarea mușchilor care trag sprâncenele în jos, injectarea cu Botox oferă un efect de lifting care se menține timp de 6 luni.
  • Obții un contur mai delicat și mai alungit al feței, prin procedura de slimming face.
  • Elimină zâmbetul gingival.
  • Liftingul gâtului și estomparea ridurilor instalate în zona decolteului.
  • Ridicarea vârfului nasului, prin câteva injecții cu Botox la baza sa.
  • Augmentarea buzei superioare prin procedura “lip flip”, fără a fi nevoie de filler pe bază de Acid Hialuronic.

Rezultatele tratamentului cu Botox sunt uimitoare și foarte mulți apelează la el, chiar dacă nu recunosc acest lucru. În România, Botox în scop estetic se regăsește sub denumirea Vistabel.

Vistabel și Dysport sunt cele mai bune două opțiuni de tratamente cu toxină botulinică, de care poți beneficia în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca. Chiar dacă există soluții pe bază de Botox sintetic aparent mai ieftine, efectul nu este același, iar riscurile mult mai mari.

Când vrei să te bucuri de o echipă de medici supra-specializați în injectări, de produse premium, de grijă, atenție și de o echipă gata să-ți asculte cu adevărat dorințele, vino la Doctor SKiN!

Te așteaptă oferte permanente și, de departe, cele mai bune prețuri pe care le poți găsi în piață!

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#botox, #injectare botox , #stiri sanatate