Basescu si Udrea, la o terasa din Bucuresti: Au ciocnit o halba de bere

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 16:34

8569 citiri

Foto: Romania TV

Elena Udrea si Traian Basescu au iesit la o terasa din Bucuresti, duminica dupa-amiaza, alaturi de mai multi lideri PMP.

Seful statului s-a intalnit cu Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, dupa un mars organizat de acest partid in Capitala, transmite Romania TV.

Mai multi trecatori s-au adunat in jurul presedintelui, iar unii parinti l-au rugat pe Basescu sa faca fotografii alaturi de copiii lor.

Basescu, la congresul PNTCD: Ponta - farsorul perfect, Udrea - buna pentru Romania

Seful statului le-a spus liderilor PMP ca a venit sa bea o bere cu ei si nu a dorit sa dea declaratii in fata presei. Apoi, Traian Basescu s-a asezat la masa, intre Elena Udrea si fostul premier Emil Boc. El a ciocnit o halba de bere cu membrii PMP aflati la masa.

La randul sau, Elena Udrea a declarat ca Traian Basescu le-a spus reprezentantilor PMP ca evenimentul organizat de ei duminica a fost "mult mai bun decat lansarea lui Victor Ponta".

Basescu a plecat, in jurul orei 17:40, de la beraria unde s-a intalnit cu reprezentanti ai PMP.

"A spus ca a fost un adevarat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta si ca, daca s-ar lupta si ceilalti candidati cu actuala guvernare asa cum facem noi, cei de la Miscarea Populara, asa cum o fac eu, alaturi de domnul Boc, atunci cu siguranta ca sansele PSD de a ocupa toata tara ar fi de pe acum zero", a sustinut Udrea.

PMP a organizat, duminica, "Marsul impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca", promovat de Elena Udrea.

Udrea, mars prin Bucuresti: Elena este pe tron, Viorel la tomberon. Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bun

La mars au participat mii de oameni din intreaga tara. In fruntea participantilor a mers chiar Elena Udrea, tinand cu mai multe persoane un banner pe care scrie "Ponta - PSD, somaj si saracie pentru intreaga Romaniei".

Traian Basescu si-a manifestat in repetate randuri sustinerea pentru Elena Udrea la presedintie, cel mai comentat gest fiind faptul ca s-a pozat pe plaja, alaturi de liderul PMP, purtand un tricou cu simbolul partidului.

Udrea, mandra ca e "mostenitoarea lui Basescu": Nu voi fi regina Romaniei, dar voi fi un presedinte bun

Seful statului nu a ascuns nici faptul ca se va implica in campania electorala a Elenei Udrea si ca ii va oferi consiliere in vederea castigarii cursei pentru Cotroceni.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (29)