Basescu si Udrea, la o terasa din Bucuresti: Au ciocnit o halba de bere

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 16:34
8569 citiri
Basescu si Udrea, la o terasa din Bucuresti: Au ciocnit o halba de bere
Foto: Romania TV

Elena Udrea si Traian Basescu au iesit la o terasa din Bucuresti, duminica dupa-amiaza, alaturi de mai multi lideri PMP.

Seful statului s-a intalnit cu Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, dupa un mars organizat de acest partid in Capitala, transmite Romania TV.

Mai multi trecatori s-au adunat in jurul presedintelui, iar unii parinti l-au rugat pe Basescu sa faca fotografii alaturi de copiii lor.

Basescu, la congresul PNTCD: Ponta - farsorul perfect, Udrea - buna pentru Romania

Seful statului le-a spus liderilor PMP ca a venit sa bea o bere cu ei si nu a dorit sa dea declaratii in fata presei. Apoi, Traian Basescu s-a asezat la masa, intre Elena Udrea si fostul premier Emil Boc. El a ciocnit o halba de bere cu membrii PMP aflati la masa.

La randul sau, Elena Udrea a declarat ca Traian Basescu le-a spus reprezentantilor PMP ca evenimentul organizat de ei duminica a fost "mult mai bun decat lansarea lui Victor Ponta".

Basescu a plecat, in jurul orei 17:40, de la beraria unde s-a intalnit cu reprezentanti ai PMP.

"A spus ca a fost un adevarat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta si ca, daca s-ar lupta si ceilalti candidati cu actuala guvernare asa cum facem noi, cei de la Miscarea Populara, asa cum o fac eu, alaturi de domnul Boc, atunci cu siguranta ca sansele PSD de a ocupa toata tara ar fi de pe acum zero", a sustinut Udrea.

PMP a organizat, duminica, "Marsul impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca", promovat de Elena Udrea.

Udrea, mars prin Bucuresti: Elena este pe tron, Viorel la tomberon. Victor Ponta de Craciun este porcul cel mai bun

La mars au participat mii de oameni din intreaga tara. In fruntea participantilor a mers chiar Elena Udrea, tinand cu mai multe persoane un banner pe care scrie "Ponta - PSD, somaj si saracie pentru intreaga Romaniei".

Traian Basescu si-a manifestat in repetate randuri sustinerea pentru Elena Udrea la presedintie, cel mai comentat gest fiind faptul ca s-a pozat pe plaja, alaturi de liderul PMP, purtand un tricou cu simbolul partidului.

Udrea, mandra ca e "mostenitoarea lui Basescu": Nu voi fi regina Romaniei, dar voi fi un presedinte bun

Seful statului nu a ascuns nici faptul ca se va implica in campania electorala a Elenei Udrea si ca ii va oferi consiliere in vederea castigarii cursei pentru Cotroceni.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Basescu Udrea bere, #Basescu Udrea terasa, #Basescu Udrea campanie , #Elena Udrea