PNL se opune concesionarii aeroportului Iasi: Nu exista temei legal. E o afacere netransparenta, tipic pentru PSD

Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 18:09

6827 citiri

Foto: Facebook / Dorin Scraba

Liderul filialei municipale PNL Iasi, deputatul Marius Bodea, sustine ca ideea concesionarii aeroportului iesean este o "farsa" si reprezinta o afacere "tipic netransparenta a PSD", adaugand ca nu exista temei legal pentru realizarea acestui lucru.

Sefii Consiliului Judetean Iasi, ai aeroportului, dar si ai firmei Sky Capital Airports au participat, joi, la Iasi, la o dezbatere vizand modernizarea aerogarii iesene.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, s-a aflat recent intr-o vizita in Emiratele Arabe Unite, el recunoscand ulterior ca a discutat pe tema unor posibile investitii la aeroportul din Iasi. Surse din administratia ieseana afirma ca Sky Capital Airports face parte dintr-un grup de companii care ar derula afaceri cu aeroportul din Abu Dhabi.

Deputatul Marius Bodea, fost director al Aeroportului Iasi, afirma intr-un comunicat de presa, ca dupa ce timp de trei ani nu a fost realizata nicio investitie notabila la aeroportul din Iasi, cei care conduc aerogara incearca sa concesioneze acest obiectiv.

"Intentiile actualei conduceri a Aeroportului Iasi vorbesc despre o afacere netransparenta tipic PSD, care arata disperarea unei administratii incompetente de a face lucrurile pe repede inainte. Nu exista temei legal, astazi, pentru concesionarea aeroporturilor. Pistele de aviatie sunt proprietatea publica a statului, prin urmare nu pot fi instrainate.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (3)