Decizie importantă luată de campionul olimpic Alexander Zverev cu privire la țara sa

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 23:49
5460 citiri
Decizie importantă luată de campionul olimpic Alexander Zverev cu privire la țara sa
Alexander Zverev revine în echipa de Cupa Davis a Germaniei FOTO facebook

Alexander Zverev a revenit în aceste zile în competiţie la turneul pe echipe mixte United Cup, care serveşte drept pregătire pentru Australian Open ce începe pe 16 ianuarie.

Campionul olimpic la Tokyo va reveni și în echipa de Cupa Davis a Germaniei pentru meciul din luna februarie împotriva Elveţiei*.

Zverev, care a lipsit mult timp din cauza unei accidentări la gleznă, este liderul unei echipe, deocamdată incompletă, anunţată miercuri de Federaţia germană de tenis (DTB) pentru meciul ce va avea loc în faţa propriului public, la Trier, pe 3 şi 4 februarie.

Oscar Otte, Jan-Lennard Struff şi Tim Puetz au fost şi ei incluşi în echipă de căpitanul Michael Kohlmann, ultimul jucător urmând să fie anunţat mai târziu.

Kohlmann a spus că revenirea lui Zverev va impulsiona echipa pentru care el a jucat ultima dată în meciul de calificare de anul trecut împotriva Braziliei, înainte ca o accidentare gravă la gleznă, suferită la Roland Garros, să-l facă să rateze partidele din faza grupelor, de la Hamburg, şi faza finală, din Spania, unde Germania a fost eliminată în sferturi de finală de viitoarea campioană. Canada.

"Alexander şi-a declarat devreme disponibilitatea de a ne susţine şi anul acesta în Cupa Davis. Asta arată că el, la fel ca toată echipa, are obiective mari în această competiţie. "Am demonstrat că putem concura cu cele mai bune echipe din lume. Cu Alexander în echipă avem şanse şi mai mari", a afirmat Kohlmann.

Bianca Andreescu a făcut anunțul mult așteptat: ”Cu o săptămână înainte...”
Bianca Andreescu a făcut anunțul mult așteptat: ”Cu o săptămână înainte...”
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (23 de ani), care se apropie de un an de inactivitate în circuitul WTA, a făcut anunțul mult așteptat privind revenirea sa....
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#zverev, #cupa davis, #revenire, #echipa, #decizie Germania , #Cupa Davis