Ce masuri s-au luat in Italia dupa scandalul inceputului de an dintre Ibrahimovic si Lukaku

Joi, 11 Martie 2021, ora 13:102488 citiri
Ce masuri s-au luat in Italia dupa scandalul inceputului de an dintre Ibrahimovic si Lukaku
Romelu Lukaku si Zlatan Ibrahimovic

Tribunalul disciplinar al Federatiei italiene de fotbal (FIGC) a declarat inchisa investigatia sa privind disputa dintre suedezul Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) si belgianul Romelu Lukaku (Inter Milano), cu prilejul derby-ului disputat pe 26 ianuarie in Cupa Italiei, si a catalogat comportamentul lor ca ''antisportiv'', dar fara conotatii rasiste, transmite EFE.

Cei doi jucatori au fost convocati de tribunal in ultimele saptamani pentru a-si oferi versiunea faptelor, iar dupa mai multe saptamani de investigatii a fost exclus caracterul rasist al disputei si a recomandat ca jucatorii sa fie doar amendati.

In apropiere de pauza meciului din sferturile de finala ale Cupei Italiei, Ibrahimovic si Lukaku au avut un schimb dur de insulte si au ajuns in pragul unei confruntari fizice, dar interventia coechipierilor a calmat situatia.

Camerele video si microfoanele pozitionate pe San Siro au permis ascultarea insultelor dintre cei doi atacanti, iar tribunalul disciplinar a vrut sa clarifice in investigatia sa daca arbitrul Paulo Valeri le-ar fi putut auzi din terenul de joc, inainte de a le acorda cartonasul galben.

In prima instanta, tribunalul sportiv i-a sanctionat pe Ibrahimovic si pe Lukaku cu cate o etapa de suspendare in Cupa Italiei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News