Farsa teribilă pe care Ibrahimovic și Mutu i-au făcut-o unui coleg de la Juventus: "A început să plângă instant de frică"

Luni, 12 Iunie 2023, ora 01:59
4490 citiri
Farsa teribilă pe care Ibrahimovic și Mutu i-au făcut-o unui coleg de la Juventus: "A început să plângă instant de frică"
Zlatan Ibrahimovic și Adrian Mutu

Zlatan Ibrahimovic și Adrian Mutu au fost coechipieri la Juventus, dar și prieteni buni, împărțind camera în acea perioadă.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal, iar printre cei care i-au trimis mesaje a fost și Adrian Mutu.

Cei doi au rămas în relații excelente din perioada Juventus, echipă la care românul a jucat după celebrul caz cocaina.

Ibrahimovic și Mutu erau mereu puși pe șotii, dar la un moment dat suedezul s-a întrecut cu gluma.

„Zlatan l-a luat pe Blasi (n.r. - mijlocașul Manuele Blasi) și l-a scos la etajul doi pe geam, îl ținea doar de picioare. Eram și eu cu el, ne-a făcut țigani. Eu îl țineam pe Zlatan de la spate să nu cadă cu el.

Eram noi doi și făceam caterincă de Nedved. Zlatan, cum e el mare așa, băga mâna după mine și îl lovea pe Nedved peste cap. Ăla se uită la mine: Bă, nu ți-e rușine?, eu îi zic N-am făcut eu nimic și îi făceam semn către Zlatan.

Și ne vede Blasi Bă, că vă arde numai de glume și îi zic: Care-i mă treaba, facem caterincă. A început atunci Bă, că voi doi țiganii, dar bine, zicea în glumă: Că numai voi doi țiganii faceți glume d-astea.

Acum cu Blasi, el tot ne lua la mișto și Zlatan s-a supărat și îmi zice: Stai că-l aștept și să vezi ce-i fac. Eu vedeam că stă cu ușa deschisă și mi-a zis să deschid geamul, eram în Austria, jucam cu Austria Viena în Champions League.

Trece Blasi pe lângă cameră, Zlatan a pus mâna pe el, nu aveai ce să-i faci lui Zlatan când punea mâna pe tine, îi dă doi pumni la coaste și îl scoate pe geam. Acum, ală țipa, țipa, m-am dus și eu să-l țin pe Zlatan să nu-l scape în cap.

Blasi era acolo țipa și Zlatan îi striga să-și ceară iertare (n.r. râde), și-a cerut scuze și când l-a ridicat a început să plângă instant de frică: Băi, nu sunteți sănătoși, ce glume sunt astea? și eu i-am zis: Nu eu, Zlatan, a spus Adrian Mutu la podcastul „Vreau să știu”.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
S-a stabilit finala Cupei Italiei: gol "scandalos" marcat în a doua semifinală
S-a stabilit finala Cupei Italiei: gol "scandalos" marcat în a doua semifinală
Echipa italiană Atalanta Bergamo a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia AC Fiorentina, în semifinalele Cupei Italiei. Atalanta s-a calificat în finala competiţiei....
#Zlatan Ibrahimovic, #Adrian Mutu, #manuele blasi, #juventus , #stiri fotbal