Cum va fi vremea de Ziua Națională a României. Parade în aer liber anunțate în orașele din țară

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 12:44
1784 citiri
Cum va fi vremea de Ziua Națională a României. Parade în aer liber anunțate în orașele din țară
Ziua Națională a României este sărbătorită anual la 1 decembrie FOTO Facebook

A rămas mai puțin de o săptămână până la Ziua Națională a României, care se sărbătorește în fiecare an la 1 decembrie, prilej cu care sunt organizate parade în orașele din țară. Românii care doresc să participe trebuie să se echipeze corespunzător deoarece temperaturile vor fi scăzute.

"Din datele pe care le avem, valorile termice rămân normale, cu o maximă în jurul a 5 grade. nimic neobișnuit pentru această perioada din an, vor fi destul de multe precipitații în majoritatea zonelor țării”, a declarat Oana Păduraru, meteorolog ANM, la Realitatea PLUS.

Vremea pe parcursul zilelor următoare

Zilele care preced data de 1 decembrie vor fi, de asemenea, destul de reci.

”Ne așteptăm că cel puțin în jumătatea de sud-est a țării să fie un cer mai mult noros și cu precipitații pe arii restrânse și slab cantitativ. Valorile termice se mențin în jurul celor normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi în zonele joase de relief sub formă de ploaie, iar la munte la altitudini înalte vor fi sub formă de ninsoare. Maxime între 3 și 12 grade, minime între -4 și 5 grade.

În zona Capitalei va fi multă nebulozitate, mâine spre dimineață înnorările își vor face simțită prezența și vor fi persistente și pe parcursul zilei de mâine. În același timp o probabilitate mare de ploaie. Ne așteptăm mâine la o maximă de 7-8 grade iar cea minimă va coborî ușor”, a mai declarat meteorologul.

Ploi, brumă și chiar ninsoare, în unele zonele ale țării, în următoarele zile
Ploi, brumă și chiar ninsoare, în unele zonele ale țării, în următoarele zile
Meteorologii anunţă ploi, începând de duminică, în centrul, sudul şi estul ţării, în timp ce la munte precipitaţiile vor fi mixte, iar apoi se vor transforma în ninsoare. În vest şi...
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Meteorologii anunță vineri, 29 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în...
#Ziua Nationala a Romaniei, #vremea, #prognoza meteo, #1 decembrie , #prognoza meteo