Îți vei sărbători ziua acasă? 7 sfaturi utile pentru o petrecere reușită

Advertorial
Vineri, 17 Martie 2023, ora 18:08
5381 citiri
Îți vei sărbători ziua acasă? 7 sfaturi utile pentru o petrecere reușită
FOTO: shutterstock.com

În curând urmează să mai împlinești încă un an în jurul soarelui? Plănuiești să-ți sărbătorești ziua de naștere acasă? Atunci acest articol a fost special gândit pentru tine! Și spunem asta pentru că avem pentru tine o serie de recomandări despre cum ar trebui să arate o petrecere aniversară reușită. Ești gata să lași etapele organizării pe seama noastră? Iată cum vei reuși să-ți faci cele mai frumoase amintiri de la petrecerea aniversară organizată chiar la tine acasă!

1. Stabilește bugetul pentru petrecere

La fel ca organizarea oricărei alte petreceri, și petrecerea aniversară are nevoie să se încadreze într-un anumit buget. Așadar, odată ce ai stabilit data petrecerii și ai lansat invitațiile către grupul de prieteni, este important să-ți setezi un buget, căci el este cel care va dicta amploarea evenimentului organizat. Indiferent că bugetul va fi unul ridicat sau nu, este întotdeauna important să ai o evidență, pentru a te încadra în limitele impuse.

2. Alege tematica zilei aniversare

Tematica petrecerii alese te va ajuta enorm în stabilirea tipurilor de decorațiuni pe care va trebui să le achiziționezi pentru petrecerea aniversară, în ce mâncare să pregătești sau ce program să planifici. Dacă vorbim despre o petrecere tematică pentru adulți, tema petrecerii aniversare poate fi „Moda anilor ‘90” sau „Halloween”. Alegerile sunt infinite, așa că poți alege orice temă te reprezintă și ai certitudinea că va fi pe placul celor prezenți.

3. Fă o listă cu principalele accesorii și elemente de decor

În funcție de tematica aleasă și de vârsta pe care o împlinești, poți găsi în magazinele de specialitate numeroase articole pentru petreceri. Iată o listă comună cu articole pentru care ai putea opta la petrecerea aniversară:

  • Față de masă;
  • Șervețele;
  • Pahare și farfurii;
  • Coifuri;
  • Suflătoare și confetti;
  • Banner cu „La mulți ani!”;
  • Baloane cu heliu în nuanțe vesele;
  • Lumânări pentru tort.

4. Stabilește meniul de la petrecere

Meniul este considerat un aspect extrem de important atunci când vine vorba de organizarea unei petreceri aniversare. Tocmai din acest motiv trebuie să ții cont atât de preferințele personale, cât și de gusturile invitaților. Evită să te orienteze spre meniuri mult prea complicate și liste lungi de ingrediente, și mizează pentru un meniu sănătos, cu multe aperitive apetisante și preparate savuroase.

5. Oferă diversitate în materie de băuturi

Varietatea de băuturi disponibilă este importantă atunci când organizezi o petrecere, cu atât mai mult când vine vorba de o petrecere aniversară. Astfel, te sfătuim să gândești un meniu care să ofere numeroase variante de cocktailuri invitaților de la petrecere. Doar știi deja că puțin alcool poate da oricând startul distracției!

6. Alege tortul pentru petrecerea aniversară

Tortul reprezintă întotdeauna surpriza unei petreceri aniversare și tocmai de aceea trebuie să te asiguri că acesta se va încadra în ceea ce privește tematica petrecerii și că va fi pe placul tuturor celor prezenți. Pentru un plus de originalitate, poți pregăti chiar tu un tort aniversar și poți încerca rețeta de tort diplomat, atât de iubită de toată lumea. Pentru ca povestea aniversării să fie una completă, poți opta și pentru un candy bar, plin cu cele mai delicioase deserturi.

7. Pregătește un playlist pentru party

Mâncarea și băutura bună vin la pachet și cu muzica, prin urmare îți recomandăm să pregătești un playlist care să acopere cât mai multe genuri muzicale, în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită, iar atmosfera să fie una incendiară.

Ești gata să pui în aplicare toate aceste sfaturi pentru o petrecere aniversară acasă așa cu nu a mai existat? Respectându-le, suntem siguri că vei reuși să organizezi cea mai specială petrecere. La mulți ani!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oameni împușcați mortal la o petrecere, în SUA. Primele informații din anchetă
Oameni împușcați mortal la o petrecere, în SUA. Primele informații din anchetă
Două persoane au fost ucise şi alte opt rănite cu focuri de armă în timpul unei petreceri de cartier în oraşul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminică, 21...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#zile de nasterre, #petrecere, #aniversare , #stiri life style