Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: "Vin alegerile! Mihai Chirica muta stadionul din pix si indatoreaza Iasul cu zeci de milioane euro" (P)

 Luni, 25 Martie 2024, ora 09:02 140 citiri
Primarul Mihai Chirica a anuntat ca noul stadion al Iasului va fi construit in zona sesului Bahluiului si nu in Moara de Vant, unde a fost proiectat initial.

Edilul va cere Consiliului Local Iasi voul pentru contractarea unui imprumut de 150 milioane lei (n.r. - 30 milioane euro), din care 100 milioane lei pentru noua arena, fonduri cu care vrea sa inceapa proiectul.

Anuntul primarului in functie este unul pur electoral, facut cu doar cateva luni inainte de alegerile locale, arata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.