Ce nu s-a vazut la Conferinta PSD Iasi: Ciolacu a lansat practic candidatii filialei pentru Primarie si CJ. "Le sare tabla de pe casa"

 Luni, 11 Martie 2024, ora 02:50 42 citiri
PSD Iasi a reusit sa-si oficializeze conducerea, in prezenta presedintelui Marcel Ciolacu, asteptat sa vina pentru acest eveniment inca din ianuarie. Amanata de mai multe ori, vizita acestuia a avut loc in weekendul abia incheiat.

Dupa ce a trecut pe la Universitatea agronomica si a discutat apoi cu cei din mediul economic, cu cei din IT, dar si cu oameni de afaceri si reprezentanti ai societatii civile la sediul Amazon de la Palas Campus, Ciolacu a ajuns si in mijlocul celor aproximativ 800 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.