Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce zboruri charter sunt în România în sezonul toamnă-iarnă. Biletele sunt mai ieftine și șansele de a se anula cursa sunt minime

Vineri, 16 Septembrie 2022, ora 23:15
9210 citiri
Ce zboruri charter sunt în România în sezonul toamnă-iarnă. Biletele sunt mai ieftine și șansele de a se anula cursa sunt minime
Agențiile de turism au lansat deja oferte pentru toamnă și iarnă pe zboruri charter FOTO Pixabay

Sezonul toamnă-iarnă pentru vacanțe a început, iar din România sunt extrem de multe zboruri charter spre destinații de vacanță.

Zborurile charter aparțin, de regulă, turoperatorilor și sunt pachete complete de servicii, cu bilete de avion, transfer de la aeroport, cazare și mese incluse. Companiile furnizează zboruri charter și pentru pachete individuale.

Marele avantaj al zborurilor charter este că acestea nu se anulează, cum se întâmplă, din ce în ce mai des cu zborurile de linie. Avioanele sunt dedicate turiștilor care zboară într-o destinație, iar zilele de zbor sunt fixe, avionul venind cu grupuri noi de turiști și plecând cu turiștii pe care i-a adus la destinație cu o săptămână în urmă.

Și prețurile sunt ceva mai mici.

Agențiile de turism au lansat deja oferte pentru toamnă și iarnă pe zboruri charter. Antalya și Hurghada sunt două dintre destinații, iar pachetele inclus hoteluri de 5 stele cu stransfer de la aeroport, cazare în regim all inclusive și toate taxele incluse. Pachetele se vând cu prețuri începând de la 349 de euro de persoană.

Tenerife

O altă destinație cu zboruri charter în perioada septembrie - octombrie este Tenerife, Spania. Un pachet cu zbor din Bucuești, cu 7 nopți de cazare și transport pornește de la 699 de euro de persoană.

Tenerife este cea mai mare dintre cele șapte Insule Canare și se află în Oceanul Atlantic, chiar lângă coasta Africii de Nord. Insula se bucură permanent de soare și milioane de turiști o vizitează în fiecare an.

Zboruri charter spre destinații exotice

Touroperatorii au lansat zboruri chartere și spre destinații exotice și pentru sărbătorile de iarnă. Câteva dintre acestea sunt Maldive, Zanzibar, Punta Cana, Mauritius. De sărbători mai sunt astfel de pachete și pentru Antalya, Hurghada și Dubai.

Când în România vremea se răcește, turiștii vor destinații exotice și temperaturi ridicate.

Vacanțe începând de la 820 de euro își pot achiziționa românii de la turoperatorii care au avioane chartere din alte orașe europene. De exemplu, vacanțe exotice cu plecare din București și zbor charter din Viena spre Maldive, Mauritius sau Mexic. Aceste pachete sunt disponibile în perioada octombrie - aprilie.

Laponia

O altă destinație în care în sezonul rece se găsesc zboruri charter este Laponia. Laponia este vedeta Crăciunului, cu pachete de la 2.183 de euro/persoană. Aceste zboruri se vând în proporție de 80% până la finalul lunii septembrie, susțin reprezentanții agențiilor de turism.

„Românii de toate vârstele care vor să îl întâlnească pe Moș Crăciun în țara lui cumpără deja pachetele de vacanță în Laponia. Lansate în iunie, aproape jumătate dintre aceastea sunt deja achiziționate. Vacanța în Laponia costă anul acesta de la 2.183 de euro/persoană/ 4 nopți și oferă turiștilor posibilitatea să petreacă timp cu Moș Crăciun, să primească daruri, să pregătească turte cu soția Moșului, să facă safari la ferma de reni, snowmobile safari, să pescuiască la copcă ori să admire aurora boreală”, transmit reprezentanții unei agenții de turism.

Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte va fi mai lungă anul acesta, având în vedere că cere două sărbători vor fi una după alta. Așa că mulți și-au legat liberele și profită pentru a avea un...
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
Vacanța este o perioadă excelentă în care te poți relaxa și îți poți reîncărca bateriile. Explorarea unor destinații noi, petrecerea timpului cu cei dragi și concentrarea pe relaxare...
#zboruri charter, #vacanta, #bilete de avion , #stiri vacanta