Sute de români sunt blocați de zeci de ore pe un aeroport din Europa, după ce Wizzair a anulat două curse. "Oamenii sunt la limita răbdării"

Joi, 23 Iunie 2022, ora 11:41 22587 citiri
Oamenii au primit paturi pliante și au dormit pe culoarele aeroportului FOTO Facebook/ Ovidiu H.

Anularea curselor aeriene pare să devină o practică a companiilor low-cost în ultima perioadă. Sute de români așteaptă de cel puțin 24 de ore îmbarcarea spre Timişoara şi Cluj de pe aeroportul din Dortmund, după ce Wizzair a decis să anuleze cursele.

Pasagerii nu au primit niciun fel de explicații cu privire la motivul care a dus la luarea acestei decizii, scrie adevarul.ro. Oamenii au fost nevoiți să doarmă în aeroport, care cum a putut, pentru ca joi dimineață să fie anunțați că mai au de aşteptat încă şapte ore. "Oamenii sunt la limita răbdării. Încă o amânare de 7 ore", a sris pe Facebook unul dintre pasagerii blocați pe aeroport care a descris și situația în care se află.

Wizzair a anulat în ultimul moment, miercuri, cursa Dortmund – Timişoara, care trebuia să plece în jurul 13,30 de pe aeroportul din Germania. Toţi pasagerii au fost anunţaţi că vor fi preluaţi de un avion care va pleca spre Cluj-Napoca, în jurul orei 19,00.

Coșmarul românilor care și-au cumpărat bilete la companii aeriene low-cost

Oamenii, unii dintre ei cu copii, au fost urcaţi după câteva ore într-un alt avion al companiei cu destinaţia Cluj-Napoca.

"Întâi au anulat zborul de Timișoara, apoi au urcat oamenii într-un avion supermurdar, care trebuia să plece spre Cluj Napoca. I-au ținut acolo aproape două ore, apoi i-au anunțat că zborul s-a anulat", mai scrie pasagerul român aflat pe aeroportul din Dortmund.

Cursa în care ar fi trebui să fie îmbarcaţi la ora 7.00 a fost anulată. S-a transmis că posibila plecare spre România ar putea avea loc la 13.10 sau 15.20.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News