Patrick Mouratoglou e încântat de Simona Halep: "Îi place cum joc!"

Duminica, 03 Iulie 2022, ora 08:40
3938 citiri
Patrick Mouratoglou e încântat de Simona Halep: "Îi place cum joc!"
Simona Halep este în optimi la Wimbledon FOTO facebook

Simona Halep a urcat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, după o victorie categorică împotriva polonezei Magdalena Frech.

Halep, locul 18 WTA, s-a impus cu 6-4, 6-1 și n-a pierdut niciun set la actuala ediție a Grand Slamului britanic, lucru care îi oferă siguranță și încredere.

"Sunt bucuroasă, evident, că sunt în a doua săptămână. Cred că a fost o primă săptămână foarte bună, am jucat bine, sunt mulțumită de felul în care am jucat, dar știu că pot să fac mai bine. Și în fiecare zi îmi împing limita să fiu mai agresivă și să joc mai ofensiv.

Asta îmi spune și antrenorul, că îi place cum joc. Poate și pasiunea mea pentru tenis, faptul că la fiecare punct ba mă enervez, ba mă bucur, am multe stări și multe emoții, poate și asta. Dar, din punctul meu de vedere, cred că am un tenis frumos din punct de vedere tehnic. Adică loviturile sunt curate, sunt frumoase, poate asta-i ceva care îi bucură pe oameni.

În ultima vreme am avut ceva probleme cu încrederea, dar e normal după ce anul trecut n-am câștigat prea mult. Dar, din nou, felul în care am muncit m-a făcut să mă simt mai bine. Simt că fizic sunt puternică, eu mă simt puternică, mă simt unde trebuie să fiu. Nu mai sunt îngrijorată în ce privește accidentările. Iar tenisul va veni. Dacă fac în fiecare zi ce trebuie să fac, sunt foarte încrezătoare că o să joc acel tenis de la cel mai înalt nivel", a spus Simona Halep, la conferința de presă, conform digisport.ro.

Halep o va întâlni mâine pe Paula Badosa, din Spania, pe care anul acesta a învins-o la turneul de la Madrid.

S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
Tenismena americană Cori Gauff, locul 3 mondial, a reușit joi o victorie de senzație în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. În vârstă de 20 de ani, Cori Gauff a bifat o...
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Ca urmare, casele de pariuri au luat-o în...
#wimbledon, #Simona Halep, #optimi, #mouratoglou, #multumit , #stiri tenis