William și Kate pleacă de la Palatul Kensington. Motivul pentru care ducii de Cambridge se vor muta într-o „umilă” cabană cu patru dormitoare

Marti, 14 Iunie 2022, ora 09:54
9773 citiri
William și Kate pleacă de la Palatul Kensington. Motivul pentru care ducii de Cambridge se vor muta într-o „umilă” cabană cu patru dormitoare
Ducii de Cambridge se mută aproape de regină FOTO: captură Daily Mail

William și Kate se pregătesc să se mute într-o nouă locuință pe domeniul Windsor Estate. Mutarea ducilor de Cambridge va avea loc în această vară.

Prințul William și Kate au confirmat că vor părăsi Palatul Kensington pentru a putea fi mai aproape de regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani.

Ridicat în 1831, noul refugiu de gradul II din Cambridge se află pe proprietatea regală de 655 de acri din Berkshire, la mică distanță de Capela St. George și Castelul Windsor.

Surse apropiate familiei sugerează că cei din Cambridge au dorit să fie mai aproape de regină, acum în vârstă de 96 de ani, care a suferit probleme episodice de mobilitate în ultimele luni și, de asemenea, să asigure o școală bună pentru cei trei copii ai lor.

George, în vârstă de 8 ani, Charlotte, 7 ani, și Louis, de 4 ani, sunt așteptați să înceapă școala în septembrie.

„Kate și William își doreau foarte mult o casă modestă pentru a-și începe o nouă viață în Windsor. Adelaide Cottage se potrivește pentru că este o casă cu patru dormitoare și nu au nevoie de mai mult, deoarece nu au personal locuit, a declarat o sursă a declarat pentru The Sun.

„Nu aveau alte pretenții decât o casă plăcută de familie, aproape de școli și de regină. Au fost fermi că nu vor nimic prea arătos sau ceva care să aibă nevoie de renovare sau de securitate suplimentară, pentru a nu fi o povară pentru contribuabil”, au mai arătat apropiați ai familiei regale.

Un avantaj clar al noii lor retrageri este că nu necesită reamenajări costisitoare sau aranjamente suplimentare de securitate, în comparație cu fratele său, Prințul Harry și Meghan Markle, care cheltuie 2,6 milioane de lire sterline pentru a repara Frogmore Cottage din apropiere.

Mutarea cuplului ar putea fi finalizată vara aceasta. Odată stabiliți în Adelaide Cottage, ducii de Cambridge i-ar putea avea drept vecini pe George Clooney, Sir Elton John și actrița Anna Friel.

Mutarea vine după luni de speculații că membrii familiei regale se pregătesc să se mute de la Palatul Kensington, care este reședința lor principală din 2017.

Cuplul s-a mutat acolo de la casa lor de la țară, Anmer Hall, din Norfolk, unde și-au petrecut anterior mult timp. Ei își vor păstra, de asemenea, locuința din Norfolk, pe care Sunday Times raportează că vor „continua să o folosească în mod regulat”.

Cum arată cabana în care vor locui William și Kate

Cabana a suferit renovări majore în 2015, ceea ce înseamnă că familia Cambridge nu ar trebui să plătească milioane pentru remodelarea casei.

Adelaide Cottage încă are elemente originale, inclusiv un șemineu greco-egiptean din marmură și un dormitor principal cu un tavan aurit, cu delfini și ornamente de frânghie refolosite de la iahtul Royal George.

De asemenea, are șapte intrări și ieșiri închise către Castelul Windsor, astfel încât familia să poată intra și pleca într-o relativă intimitate.

Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Producătorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va închide fabrica de anvelope pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucrează...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#William Kate Middleton, #ducii de Cambridge, #mutare, #Regina Elisabeta , #stiri internationale
Comentarii