William Brinza ataca PDL

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 11:243831 citiri
William Brinza ataca PDL
Foto: Facebook/ William Brinza

William Brinza, membru al PDL, isi ataca propriul partid si sustine ca unii dintre colegii sai incearca sa ascunda esecul pierderii alegerilor.

"Conducerea PDL nu stie nici la aceasta ora de ce partidul a pierdut alegerile, motiv pentru care va face un sondaj sa afle cauzele esecului. Este nevoie de un astfel de sondaj sau unii politicieni se ascund in spatele lui pentru a justifica pierderea alegerilor?", a scris Branza pe pagina sa oficiala de Facebook.

Acesta considera ca PDL are nevoie de o noua reforma, altfel va pierde foarte mult din increderea romanilor.

"Personal consider ca fara o reforma PDL-ul pierde cursa in ochii cetateanului, dar oare care este liderul ce poate coagula dreapta din Romania pentru a-i da viata si incredere in ochii romanilor dezamagiti, pe drept, de ce se intampla pe scena politicii romanesti?", a adaugat William Brinza.

PDL a comandat un sondaj pentru a consulta electoratul cu privire la scorul slab pe care l-a obtinut in alegerile din decembrie. Vasile Blaga a comandat o cercetare CSOP pentru a afla care a fost motivul din spatele votului negativ obtinut la parlamentare. Consultarea electoratului ar urma sa inceapa saptamana viitoare, realizandu-se in paralel cu evaluarea filialelor.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News