William Branza candideaza pentru un post de vicepresedinte in PD-L

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 21:37925 citiri
William Branza candideaza pentru un post de vicepresedinte in PD-L
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Diaspora, William Branza, si-a depus miercuri dosarul de candidatura pentru postul de vicepresedinte al PD-L si a declarat pentru Ziare.com ca poate aduce o valoare adaugata partidului.

"Da. Asa cum am anuntat si in prealabil, acum pot sa va confirm, mi-am depus dosarul de candidatura pentru postul de vicepresedinte al PD-L.

Consider ca atat eu, cat si colegii mei, echipa sustinatoare a motiunii Boc, putem aduce o valoare adaugata partidului, care sa se concretizeze intr-o reforma si repozitionare a PD-L.

Mai exact, sper ca data de 14, respectiv 15 mai, sa reprezinte momentul relansarii partidului atat pe plan national, cat si international", a declarat William Branza pentru Ziare.com.

Intrebat despre relatia cu presedintele Traian Basescu, presedintele PD-L Diaspora ne-a precizat ca parteneriatul dintre partidul din care face parte si seful statului va aduce succes electoral.

"De asemenea, militez pentru parteneriatul cu presedintele Traian Basescu, atat pana in 2014, pana la finalul mandatului domniei sale, cat si dupa aceasta data. Din punctul meu de vedere, parteneriatul presedinte-partid poate asigura continuarea cu succes a prezentei PD-L atat la guvernarea 2012-2016, cat si la alegerea presedintelui, in 2014", a mai declarat William Branza.

Conventia Nationala a PD-L va avea loc pe data de 14 mai, iar pentru sefia partidului si-au depus candidatura actualul presedinte PD-L, Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga si deputatul Theodor Paleologu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Nastratin
rank 1
Branza e stricata...si pute de la o posta!!!!