Scandal monstru intre William Branza si Riceard Badea

Joi, 10 Mai 2012, ora 21:174200 citiri
Scandal monstru intre William Branza si Riceard Badea
Foto: Evenimentul Zilei

Viorel Riceard Badea a fost acuzat de William Branza ca "singurul sau proiect este starea de ebrietate", insa senatorul a luat atitudine si sustine ca acest viciu ii este strain, dar si ca presedintele PDL Diaspora raspandeste informatii false despre el.

"William Brinza a remis mass-media un comunicat de presa care contine jigniri si acuze grave si nefondate la adresa mea(...) Reactia domnului deputat nu ma surprinde deoarece aberatiile pe care le sustine au mai fost vehiculate de 'locotenentii' domniei sale inca de acum doi ani, fapt ce m-a determinat sa intru in opozitie in propriul partid cu un coleg cu care ar fi trebuit, in conditii normale, sa intemeiez o constructie politica solida in interesul romanilor de pretutindeni", sustine Viorel Badea, arata Evenimentul Zilei.

Acesta a sustinut ca atitudinea lui William Branza este "masura disperarii sale, racnetul leului care se simte incoltit si care este constient ca funia a ajuns la par".

Inca o tradare in PDL: Senatorul Viorel Badea vrea sa plece la PNL

In urma cu cateva zile Badea a anuntat ca pleaca din PDL pentru ca nu poate sa aiba "un viitor in politica" alaturi de William Branza.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News