Branza: Nicio echipa din PD-L sa nu se bucure de un atac miselesc asupra lui Boc

Joi, 12 Mai 2011, ora 08:28904 citiri
Branza: Nicio echipa din PD-L sa nu se bucure de un atac miselesc asupra lui Boc
Foto: Arhiva

Seful PD-L Diaspora, William Branza, care candideaza in echipa lui Emil Boc pentru un post de vicepresedinte al formatiunii, apreciaza ca niciuna din taberele democrat-liberalilor n-ar trebui sa se bucure ca alegerile din partid reprezinta un pretext pentru lansarea "unui atac miselesc impotriva lui Emil Boc".

"Alegerile din partid sunt o competitie interna. Nu avem castigatori si invinsi. Partidul este o mare familie si asa va ramane. Nicio echipa nu are dreptul sa fie fericita si sa simta o justificata satisfactie ca USL-ul a declansat un atac miselesc impotriva lui Emil Boc. O agresiune abjecta si lasa la care PD-L-ul are nu doar dreptul, dar si datoria morala si vitala de a riposta", a declarat William Branza pentru Evenimentul Zilei.

Seful PD-L Diaspora sustine ca este nevoie de continuitate la varful PD-L, pentru ca astfel parteneriatul cu presedintele Traian Basescu va fi garantat.

"Emil Boc este singurul care poate continua reformele atat la nivel de tara, cat si la nivel de partid. PD-L are o mare nevoie de reforma, acest lucru fiind cerut de membri si simpatizanti, si aceasta se va intampla la Conventia din 14-15 mai", a completat Branza.

Daca pe mandatul de presedinte de partid al lui Emil Boc pariaza, seful PD-L Diaspora nu risca un pronostic cand vine vorba despre pastrarea functiei de premier.

"De fiecare data, partidul s-a consultat inaintea unei schimbari, atat in Biroul Parmanent, cat si in Colegiul Director. Atributul desemnarii premierului ii revine domnului presedinte Traian Basescu", a comentat William Branza.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News