Branza: Basescu este singura personalitate de incredere pentru romanii din strainatate

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 15:01
1810 citiri
Branza: Basescu este singura personalitate de incredere pentru romanii din strainatate

Presedintele Traian Basescu este singura personalitate de incredere pentru romanii din strainatate, iar daca acesta ar fi suspendat, diaspora ar vota tot impotriva, sustine seful PD-L diaspora, William Branza.

Potrivit opiniei acestuia, romanii din strainatate au dat un vot sincer si nu au putut fi cumparati la alegeri.

"Diaspora a dat un vot curat, ceea ce inseamna ca interesul national a fost pe primul plan. Votul de acolo n-a putut fi viciat in niciun fel. Asta am spus-o si la mine in partid si i-o transmit si domnului Ponta. Inainte sa faci o afirmatie trebuie sa cunosti o organizatie si, mai ales, comunitatile romanesti din strainatate.

Ceea ce partidul domniei sale a spus deunazi a fost ca romanii din strainatate nu conteaza. A spus sa ramana acolo atunci cand eu am cerut sectii de votare ca sa nu mai fie pedepsiti, pentru ca de multe ori ei au fost nevoiti sa parcurga sute de kilometri pana la cea mai apropiata sectie de votare. Si as transmite PSD ca diaspora nu trebuie sa fie mintita. Si acum il asteapta pe domnul Geoana sa le dea cei 25.000 de euro pe care i-a promis", a declarat Branza, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

La aflarea vestii ca Victor Ponta gireaza o organizatie a PSD pentru diaspora, Branza i-a adresat liderului social democrat rugamintea "sa nu o faca in bataie de joc pentru romanii din strainatate".

"Opozitiei as vrea sa-i spun pentru ca tot prin vocea domnului Ponta a spus ca William Branza nu poate fi un model pentru ei - ca e clar ca William Branza nu poate fi un model pentru PSD pentru ca nu va fi niciodata unul pe care PSD il va agrea. Eu sunt un produs al diasporei, eu am trait si am muncit in strainatate, stiu cum se castiga banul in strainatate si nu vin de la nu stiu ce restaurant numit intr-o functie.

Totodata, am fost criticat ca PSD nu are fondurile lui William Branza. Imi pare rau, dar tot ce fac in strainatate o fac din salariu, din indemnizatia de parlamentar. Daca ei, tot partidul, nu strang 36 de milioane ca sa faca actiunile lui William Branza, imi pare rau pentru dansii ca nu stiu ce vor sa faca pentru diaspora.Cat priveste suspendarea, isi pierd timpul", a mai spus seful PD-L diaspora.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#William Branza, #suspendare Basescu, #sef PDL dispora , #stiri William Branza