Lovitură teribilă pentru Will Smith. Actorul violent a fost pedepsit pentru următorii 10 ani

Vineri, 08 Aprilie 2022, ora 22:33
12757 citiri
Lovitură teribilă pentru Will Smith. Actorul violent a fost pedepsit pentru următorii 10 ani
Will Smith

La aproape două săptămâni după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scenă la gala Premiilor Oscar 2022, Academia de Arte și Științe Cinematografice a luat o decizie radicală în privința actorului american.

Vineri, Consiliul guvernatorilor Academiei s-a reunit virtual pentru a discuta situația și i-a aplicat o sancțiune drastică lui Will Smith.

„Pentru o perioadă de 10 ani, de la 8 aprilie 2022, domnul Smith nu va avea voie să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual”, se arată într-un comunicat oficial citat de revista People.

Anterior deciziei, Will Smith, 53 de ani, şi-a prezentat scuze pentru gestul său şi şi-a anunţat demisia din Academie. „Dar acţiunile din timpul celei de-a 94-a gale a premiilor Oscar au fost şocante, dureroase şi de neiertat”, a scris actorul, la cinci zile după ce l-a lovit pe Chris Rock pentru o glumă despre tunsoarea soţiei lui.

Jada Pinkett Smith a vorbit public în urmă cu câţiva ani despre boala de care suferă, alopecia, o afecţiune care provoacă căderea severă a părului. La câteva minute după incident, Will Smith a revenit pe scena Oscarurilor pentru a primi premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din „King Richard”.

Într-o scrisoare adresată membrilor Academiei, liderii s-au declarat „revoltaţi” de incident, deplângând faptul că ceremonia „a fost umbrită de comportamentul inacceptabil şi dăunător al unui concurent pe scenă”.

Consiliul de administraţie a deschis o procedură disciplinară, dar Chris Rock a refuzat să depună plângere. „Încă procesez ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre chestiile astea. Şi va fi serios şi amuzant”, a spus el la începutul unui show, la câteva zile după incident.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Will Smith, #Oscar, #Academia, #pedeapsa , #Stiri Will Smith
Comentarii
Poza Conu_Alecu
Conu_Alecu
rank 5
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Black Slaps Matter :)))