Reactii dupa moartea fiicei lui Whitney Houston: A copilarit intre abuzuri si aplauzele pentru mama ei

Luni, 27 Iulie 2015, ora 11:16
8863 citiri
Reactii dupa moartea fiicei lui Whitney Houston: A copilarit intre abuzuri si aplauzele pentru mama ei
Foto: Hepta.ro

Vestea mortii lui Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a adus multa durere in randul celebritatilor din toata lumea.

Imediat dupa anuntul oficial, numerosi artisti si persoane publice au transmis mesaje de condoleante. Oprah Winfrey a scris pe Twitter ca Bobbi Kristina si-a gasit in sfarsit linistea, arata ABC News.

"Cu tristete am auzit despre moartea lui Bobbi Kristina. Cu toata dragostea transmit condoleante familiilor Brown si Houston", a notat pe aceeasi retea sociala si Paula Abdul.

Kylie Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a declarat ca este foarte trista din cauza acestei vesti, adaugand ca a avut ocazia de a o cunoaste pe fiica lui Whitney Houston.

Si Puff Daddy a transmis "Odihneasca-se in pace".

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit

Sherri Shepherd a ales sa ii aduga un omagiu lui Bobbi Kristina printr-o declaratie a lui Whitney: "Maternitatea te schimba... nu mai traiesti pentru tine, ci pentru copiii tai".

Missy Elliott a transmis ca este indurerata, adaugand ca acum tanara se poate odihni alaturi de mama sa, informeaza People.

Printre celebritatile care au mai transmis mesaje de condoleante s-au mai numarat Sheryl Underwood, Keri Hilson, Jackee Harry, Ava DuVernay, Kim Fields, Perez Hilton si Taraji P. Henson.

Mihai Morar: O poveste trista de familie s-a incheiat azi noapte

Prezentatorul de televiziune si omul de radio Mihai Morar a reactionat, luni dimineata, pe o retea sociala, dupa anuntul mortii lui Bobbi Kristina.

"O poveste trista de familie s-a incheiat azi noapte. Medicii au declarat decesul lui Bobbi Kristina Brown, fiica in varsta de 22 ani a lui Whitney Houston", a scris Mihai Morar pe Facebook.

Realizatorul de televiziune a trecut in revista cum a aratat viata tinerei din punctul sau de vedere.

"Nascuta in perioada de glorie a lui Whitney, a copilarit intre abuzurile si scandalurile dintre parinti si milioanele de aplauze pe care mama ei le primea pe scene. Si-a vazut mama sfarsind intr-o cada de baie. A avut apoi o relatie la limita incestului cu fratele ei vitreg. Visa ca va traduce aplauzele pentru mama sa intr-o cariera solo. Nu a reusit sa traduca decat scena finalului celei care i-a dat viata.

In ianuarie a fost gasita inconstienta intr-o cada de baie. Un 'My Love is Your Love' pe care destinul l-a transformat in 'My End is Your End'. Acum cateva ore s-a constatat decesul medical. In fapt, sufletul ei murise demult.

'Bobbi Kristina si-a gasit pacea in bratele Domnului' spune comunicatul dat de familie. Dupa un simulacru de viata in care nu a fost, de fapt, in bratele nimanui", a incheiat vedeta Antenei Stars.

Bobbi Kristina a murit la varsta de 22 de ani in centrul de ingrijire din Atlanta unde a fost internata la 24 iunie. Fiica lui Whitney Houston si a lui Bobby Brown a fost gasita inconstienta in cada din locuinta ei pe 31 ianuarie.

Mama sa, Whitney Houston, a murit din cauza unei supradoze de droguri in 2012.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#reactii moarte Bobbi Kristina, #Bobbi Kristina murit, #Bobbi Kristina moarta, #Bobbi Kristina Whitney Houston , #murit