Rafuiala pe fata intre tatal lui Bobbi Kristina si iubitul acesteia

Luni, 23 Februarie 2015, ora 18:37
3528 citiri
Rafuiala pe fata intre tatal lui Bobbi Kristina si iubitul acesteia
Foto: The Grio

Vestea ca partenerul lui Bobby Kristina, Nick Gordon, nu-si poate vedea iubita (despre care spune ca ii e sotie) a mirat pe multa lume, multi crezand ca e doar o fabulatie a tabloidelor. Iata, insa, ca lucrurile chiar asa stau, dovada fiind mesajele postate de Nick Gordon pe o retea sociala.

Rudele lui Bobbi Kristina vorbesc pe bani grei, dar habar n-au ce spun

Nick Gordon a sustinut in mai multe randuri ca nu o poate vizita pe Bobbi Kristina pentru ca nu este lasat de tatal acesteia.

Sambata seara, acesta a cerut public sa-si poata vedea iubita, afirmand, pe Twitter: "Lasati-ma in spital sa-mi vad fata si sa-mi auda vocea. SE VA TREZI!!!", a scris el, folosind majuscule pentru ultima parte a mesajului, conform Gossip Cop.

Bobbi Kristina Brown, inca in coma - Ce face sotul sau in acest timp

A urmat o discutie intre avocatii celor doua parti, in urma careia cei ai rapperului sustin ca i-au oferit lui Nick Gordon "potentiala" sansa sa o viziteze pe Bobbi Kristina. Cel din urma sustine ca, in realitate, i s-au pus o gramada de conditii si ca vizita nu era deloc sigura, iar avocatii l-au sfatuit sa nu dea curs invitatiei.

"E clar ca dl. Gordon nu e asa de disperat sa o vada pe Bobbi Kristina cum vrea ca lumea sa creada", a transmis avocatul lui Bobby Brown, fost sot al lui Whitney Houston.

In replica, Nick Gordon a raspuns, duminica seara, pe Twitter, ca va "intruni toate conditiile", daca i se garanteaza ca o poate vedea "24/7".

"Abia astept sa vad ca se trezeste", a scris acesta, dand de inteles ca atunci se vor clarifica multe lucruri. "Exista un motiv pentru care mama ei m-a pus sa promit ca voi avea grija de ea", a mai scris acesta pe reteaua de socializare.

Nick Gordon sustine ca este casatorit cu Bobbi Kristina, cea cu care a crescut in aceeasi casa, insa Bobby Brown a dat un comunicat de presa prin care neaga acest lucru.

Bobbi Kristina, unica fiica a lui Whitney Houston, a fost gasita inconstienta in cada, la sfarsitul lunii ianuarie, iar de atunci e internata intr-un spital din Atlanta, in coma indusa. In casa sa au fost gasite droguri, iar un fost iubit al tinerei a declarat ca e posibil ca aceasta sa fi incercat sa-si ia viata, mai ales ca episodul vine la exact trei ani de cand a murit mama sa.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Nick Gordon interzis vizita Bobbi Kristina, #Bobbi Kristina stare sanatate, #fiica Whitney Houston coma , #murit