Nepotul lui Whitney Houston acuza: Matusa a fost ucisa. Istoria se repeta cu fiica sa

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:59
4003 citiri
Nepotul lui Whitney Houston acuza: Matusa a fost ucisa. Istoria se repeta cu fiica sa
Foto: WireImage

Jerod Brown, nepot al lui Whitney Houston, a facut o declaratie de-a dreptul halucinanta, sustinand ca aceasta a fost ucisa. Mai mult, potrivit acestuia, aceeasi persoana vinovata de moartea cantaretei este si cea care a "ucis-o" pe Bobbi Kristina Brown.

Jerod Brown, varul Kristinei Brown (aflata inca in coma intr-un spital din Atlanta), este convins ca ambele au fost ucise, acesta facand afirmatia luni noapte pe o retea sociala, relateaza Gossip Cop. Iar faptas este chiar o cumnata a raposatei cantaretei, matusa a Kristnei, Pat.

"Matusa Whitney a fost ucisa si nu inecata. Acesta este adevarul. Iar istoria se repeta in cazul lui Bobbi Kristina", afirma pe Facebook Jared Brown. Acesta sustine ca, daca esti din exteriorul familiei, poti crede ce spun membrii acesteia, nu insa si daca esti din interior.

"In orice caz, va spun ca Kristina intotdeauna a avut suspiciuni legat de Pat Houston", scrie acesta pe reteaua sociala, afirmand ca in curand vor fi inmanate "dovezi" in sprijinul spuselor sale, pentru a fi folosite in cadrul anchetei.

Pat, cea la care se refera acesta, este casatorita cu fratele lui Whitney Houston, Gary. Dupa moartea cantaretei, in 2012, Pat si Gary au avut grija de banii lasati de Whitney Houston, adica 20 de milioane de dolari, Bobbi Kristina fiind minora.

Pat a obtinut insa un ordin de restrictie impotriva lui Nick Gordon, iubitul Kristinei, anul trecut. Acestia nu s-au dezlipit de langa patul lui Bobbi Kristina de la internarea acesteia, imediat dupa ce a fost gasita inconstienta in cada, la finele lunii ianuarie.

De mentionat este faptul ca in cazul mortii lui Whitney Houston, nu s-au gasit urme de violenta pe corpul ei, decesul fiind pus pe seama drogurilor si problemelor cardiace. Pe corpul lui Bobbi Kristina, s-au gasit insa vanatai, ancheta fiind centrata in jurul iubitului acestuia, Nick Gordon, cel care sustine ca ii este sot.

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, anchetat pentru tentativa de crima?

Cat despre Jerod Brown, acesta a fost desfiintat de tatal Kristinei, rapperul Bobby Brown, care a dat de inteles ca spusele sale nu pot fi luate in seama. "Desi continua sa faca tot felul de afirmatii, sa apara la televizor, nu comunica cu membrii familiei Houston", nu poate fi crezut, a spus Bobby Brown. In plus, acesta a dat de inteles ca Jerod nu are informatii despre Kristina, pentru ca nu a avut acces la ea.

Gossip Cop a contactat membrii familiei Houston, cerand lamuriri legat de afirmatiile lui Jerod, cum ca ar fi vorba de crime, atat in cazul cantaretei, cat si al fiicei sale. I s-a raspuns ca astfel de declaratii sunt "nebunesti". "Nu are nicio legatura cu familia", a mai spus un membru al clanului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bobbi Kristina ucisa, #Whitney Houston fiica ucise, #fiica Whitney Houston omorata matusa, #Pat Houston vinovata crime, #Pat Houston omorat Whitney , #murit