Iubitul lui Bobbi Kristina si-a pierdut complet controlul: A venit beat la interviu - Ce urmeaza?

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 15:37
3022 citiri
Iubitul lui Bobbi Kristina si-a pierdut complet controlul: A venit beat la interviu - Ce urmeaza?
Foto: CBS

Iubitul lui Bobbi Kristina, Nick Gordon, a acordat primul interviu de cand partenera sa, fiica lui Whitney Houston, e in coma, in spital. Numai ca, din cine stie ce motive, Nick Gordon a acordat interviul in stare de ebrietate si dupa ce a luat Xanax.

Interviul, care va fi difuzat miercuri seara de un post de televiziune din SUA, e unul foarte asteptat, din moment ce exista voci care spun ca de vina pentru starea lui Bobbi Kristina este chiar Nick Gordon. In acest context toate lumea e cu ochii atintiti asupra sa. E cu atat mai surprinzator faptul ca tanarul de 25 de ani a venit in stare de ebrietate, pierzandu-si controlul in timpul interviului televizat.

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, anchetat pentru tentativa de crima?

Dezvaluirea e facuta de Phil Mcgraw, cel care l-a intervievat pe Nick Gordon. Potrivit acestuia, Gordon, crescut de Whitney Houston de la varsta de 12 ani, a fost si violent in timpul interviului.

Si-a pierdut pur si simplu controlul in mai multe randuri, comportamentul sau putand fi considerat deviant. Cei care-l cunosc se tem chiar pentru viata lui, gandindu-se ca tanarul se auto-distruge, informeaza ContactMusic.

"Era cuprins de atatea emotii si complet lipsit de control, ca m-am gandit ca ar putea muri in cateva zile", a declarat cel care l-a intervievat. Cand acesta i-a sugerat sa caute ajutor la un profesionist, tanarul pur si simplu s-a ridicat si a plecat.

"La un interval de un minut sau doua, sarea de pe canapea si alerga prin studio. Apuca telefonul, punea o melodie de-a lui Whitney Houston, incepea sa cante si sa planga si apoi arunca telefonul pe podea", explica moderatorul TV.

"Se ridica, alerga in studio si impingea oamenii din cale, alergand fara oprire. Nu a atacat pe cineva, pur si simplu intra in oameni. Nu in doi, ci in 20", a mai povestit omul de televiziune. "Era ametit (...), a spus ca a baut si a mentionat si Xanaxul", a mai declarat Phil Mcgraw.

Tanarul, care a crescut in casa cu Bobbi Kristina, fara a fi insa fratele acesteia, se simte vinovat atat in cazul mortii cantaretei, cat si in cazul fiicei acesteia, despre care sustine ca ii e sotie. "Simt ca am lasat-o balta pe Whitney, simt ca am dezamagit-o pe Krissy. Trebuia sa o protejez si am esuat", ar fi declarat Nick Gordon.

Omul de televiziune sustine ca atat el, cat si cei prezenti in studio au simtit ca viata lui Nick Gordon este in pericol. Tanarul este cel care a gasit-o pe Bobbi Kristina inconstienta in cada, cu fata in jos, la sfarsitul lunii ianuarie. A incercat sa o resusciteze, fara succes insa. De atunci, fiica lui Whitney Houston e in coma indusa, inconjurata de familie. Aceasta nu ii permite insa lui Nick Gordon sa o viziteze.

Dupa acordarea interviului, Nick Gordon s-a internat intr-un centru de reabilitare.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Nick Gordon beat interviu, #Nick Gordon drogat interviu, #Nick Gordon reabilitare, #Nick Gordon alcool, #iubit Bobbi Kristina vinovat , #murit